Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 13:42



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine 
Autor Zpráva

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 25
Příspěvek Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
Dneska se mi stalo, po instalaci win 7 , že mi ve win XP zmizel mód Power saving, resp. přestal být aktivní, takže ho sice vidím v nabídce, ale nejde na něj kliknou a ani při přepínání tlačítkem nefunguje, je to docela mrzuté... o 1,5hod snížená výdrž je docela na pytel :( Zkoušel jsem reinstalovat jak hybrid engine tak i ACPI a vůbec žádná změna :( NEchce se mi dělat obnova systému kvůli takové blbosti :( Nevíte náhodou někdo co s tím? Díky David

_________________
PC:DualCore OC1,8->3.2GHz,4GB 1066mhz, hd4850/512MB, enermax PRO82+ 425W, 0hod
NTB: Dothan 1,8GHz ,2GB 533mhz,250GB WD,radoen X300, 4hod
NetBook: ASUS eee 1000HE, Atom n280 1,66GHz,1GB 667mhz, 160GB Seagate, 7,5hod


stř 06.5.2009, 12:47
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
Že by ti to změnilo něco v BIOSu?

_________________
* EEE PC 901 Green


stř 06.5.2009, 16:46
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
Nn to není možné, každopádně jsem se na to vyprdnul a alespoň vyzkoušel po týdnu používání obnovu systému (rozhodně to není rychlé jak nám vesele hlásá uživatelská příručka) a ač se mi Win 7 docela líbilo, tak se na něj pro příště vyprdnu :D

Tak PSM zase přestal být aktivní :( Ach jo, tak leda, že by to zapříčinil nějaký program, každopádně mě absolutně nenapadá který, protože mám zatím jen základní instalačku + několik málo prográmků na práci :(

_________________
PC:DualCore OC1,8->3.2GHz,4GB 1066mhz, hd4850/512MB, enermax PRO82+ 425W, 0hod
NTB: Dothan 1,8GHz ,2GB 533mhz,250GB WD,radoen X300, 4hod
NetBook: ASUS eee 1000HE, Atom n280 1,66GHz,1GB 667mhz, 160GB Seagate, 7,5hod


Naposledy upravil Admin dne pát 08.5.2009, 15:14, celkově upraveno 2

Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech) + sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky



stř 06.5.2009, 17:49
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
To neni normalni. Mam teda jen 1000H, ale s timhle problem neni nikdy. A ze s nim delam psi kusy. W7 mam instalovany a ty to v zadnym pripade nemuzou delat, jsou preci na jine partysne. To musi udelat nejaky programek "na praci". Jedina rada ... cista instalace, zkusit, pridat dalsi prg, zkusit, dalsi prg, zkusit .... a tak dale do uplneho bezvedomi. Dle Murphyho zakona vse pojede spravne a az to bude vsechno, tak se to sesype.
Hodne stesti.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


čtv 07.5.2009, 6:34
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
Tak už opravdu nechápu, zese se sama od sebe objevila...jsem z toho docela zmatenej :D

_________________
PC:DualCore OC1,8->3.2GHz,4GB 1066mhz, hd4850/512MB, enermax PRO82+ 425W, 0hod
NTB: Dothan 1,8GHz ,2GB 533mhz,250GB WD,radoen X300, 4hod
NetBook: ASUS eee 1000HE, Atom n280 1,66GHz,1GB 667mhz, 160GB Seagate, 7,5hod


pát 08.5.2009, 23:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 48
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
Hraje si s tebou na schovávanou :D

_________________
Éčko 1000h, 2GB ram, Black edition


pát 08.5.2009, 23:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
Tak už jsem na to zřejmě přišel, má to co dočinění s grafickou kartou, která občas při připojení extreního Full-HD monitoru znemožní použití profilu power saving, ale někdy jí to očividně nevadí... nechápu :D

_________________
PC:DualCore OC1,8->3.2GHz,4GB 1066mhz, hd4850/512MB, enermax PRO82+ 425W, 0hod
NTB: Dothan 1,8GHz ,2GB 533mhz,250GB WD,radoen X300, 4hod
NetBook: ASUS eee 1000HE, Atom n280 1,66GHz,1GB 667mhz, 160GB Seagate, 7,5hod


čtv 21.5.2009, 8:14
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 37
Příspěvek Re: Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
Stejná zkušenost, když si doma připojim externí monitor taky nevidim power saving


pon 25.5.2009, 17:17
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
u me taky stejna,taky sem pripojil monitor a od te doby to tam mam sede


úte 10.11.2009, 21:12
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: Zmizela položka Power saving mode v EEE hybrid engine
Pokud se připojí monitor, musí Éčko jet minimálně na High Performance, píšou to tuším i v manuálu. Jestli ale pak nenaskočí Power saving zpátky, tak asi nastal problém :mrgreen:

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


úte 10.11.2009, 21:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu