Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Změna rozlišení 1005HA :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 21.10.2017, 8:40



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Změna rozlišení 1005HA 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Změna rozlišení 1005HA
Zdar, možná to tu už někde je, ale nenašel jsem. Jde nějak dostat na EEE 1005HA rozlišení 1024x756? Kvůli hrám... Mám W7.

Dík
FISHIK


úte 05.1.2010, 18:01
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 6
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Změna rozlišení 1005HA
V nastavení rozlišení to není takže napadá mne jen nastevení přímo ve hře.


stř 06.1.2010, 20:31
Profil ICQ

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Změna rozlišení 1005HA
Pravě že je potřeba někdy nastavit rozlišení předem, jinak se hra ani nespustí.


čtv 07.1.2010, 15:33
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Změna rozlišení 1005HA
Tadyhttp://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=81021 jsem neco nasel, ale nezkousel. Jeste jsem na eeeuser videl vlakno kde byla mala upravicka registru a bylo tam rozsireni o 1024x768 a 1152x864. To mam vyzkousene a funguje, ale to vlakno jsem uz nenasel. Bylo to neco okolo downscale, ale nevim.
Treba ti tohle pomuze.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


čtv 07.1.2010, 21:34
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Změna rozlišení 1005HA
Tak ta utilitka mi bohuzel nefunguje. No a o nejake uprave registru uz jsem taky cetl. Vyzkousel jsem to a skoncilo to na mem "Ecku" "modrou smrti" a restartem v nouzovem rezimu. :-(


pát 08.1.2010, 21:28
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Změna rozlišení 1005HA
Tak zkus tohle http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=80812.
Mne to na 1000H funguje, sice se Wokna vztekaji a hlasi neobvykle rozliseni, nicmene to jede bez problemu. Nic jineho uz nemam.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


ned 10.1.2010, 7:37
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Změna rozlišení 1005HA
No to jsem prave uz zkousel minule a byla z toho "modra smrt". Zkusil jsem to znova, "MS" nenastala ale rozliseni stejne zmenit nejde :-(. Ale diky za pomoc.


pon 11.1.2010, 20:56
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Změna rozlišení 1005HA
Někde jsem našel tohle, ale i když se mi obě zmíněné rozlišení v nastavení zobrazí, tak se dá změnit jen na 1024x768, ale 1152x864 nejde nastavit.

1) Run regedit
2) Search and modify all values "Display1_DownScalingSupported" from "0" to "1"
3) Restart the system
4) Enjoy with the two new resolutions 1024x768 i 1152x864

_________________
Asus Eee PC 1005HA 2gb RAM, Windows 7 Ultimate CZ


úte 12.1.2010, 0:34
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Změna rozlišení 1005HA
No ale dyt to je presne o cem pisu. Tedy, je to urceno na 1000H, jestli se ovsem v necem lisi od 1005 nevim.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


úte 12.1.2010, 12:11
Profil

Registrován: 05/2014
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Změna rozlišení 1005HA
Petr_K píše:
Někde jsem našel tohle, ale i když se mi obě zmíněné rozlišení v nastavení zobrazí, tak se dá změnit jen na 1024x768, ale 1152x864 nejde nastavit.

1) Run regedit
2) Search and modify all values "Display1_DownScalingSupported" from "0" to "1"
3) Restart the system
4) Enjoy with the two new resolutions 1024x768 i 1152x864

Zdar!
Jde to! Musíš ovšem vyhledat všechny "Display1_DownScalingSupported" v registru a nastavit "1".
P.S. Jsou tam celkem dva klíče.


pát 23.5.2014, 12:07
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu