Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 změna registrů :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 27.5.2017, 10:14



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 změna registrů 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek změna registrů
když se mi dostalo moje eee pc 1000H do ruky, mezi prvními věcmi co jsem udělal bylo vypnutí balónových nápověd v registrech :), ale jaksi se změna nechce uložit a po každém restartu je obět hodnota EnableBalloonTips nastavena na 1? Mám podezření, že to je kvůli Home verzi Winů ( nemám s něma zkušenost, na stolním PC pracuji s verzí Professional )...


ned 15.2.2009, 16:10
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: změna registrů
Pripojuji se take. Tez na 1000H, taktez po kazdem restartu je EnableBalloonTips na hodnote 1. Myslel jsem, ze delam nekde kravovinku, ale spis mam podezreni na nejakou z poslednich aktualizaci. Kdo by vedel co s tim moc by pomohl. Je to na magorku *1582*

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


ned 15.2.2009, 18:10
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: změna registrů
A čím ty registry ve Win upravujete? Ručně, nebo nějakou utilitou (Tweak UI, apod.)? Pokud registr správně uložíte, měly by tam zůstat nastavené hodnoty.
Ano, SP u Win mohou mít vliv na to, že vrátí některé hodnoty v registru na "M$ standard".

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


ned 15.2.2009, 19:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: změna registrů
VldýŠek píše:
A čím ty registry ve Win upravujete? Ručně, nebo nějakou utilitou (Tweak UI, apod.)?.


zkoušel jsem to ručně a pak přes Tune Up a nic


ned 15.2.2009, 19:52
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: změna registrů
At rucne, TweakUi, XPAntispy .... vsechno rovno, vysledek jedna velka nula. A ze jsem uz tech Wokenic nainstaloval bez problemu nepocitane. Pouze u tohohle potvoraka ne a ne. A to jsem i vyexportoval, upravil, naimportoval a ... vysledek si doplnte sami abych nebyl sprostej.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


ned 15.2.2009, 21:16
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: změna registrů
Hezké návody "jak na registry Win" najdete na http://jirivanek.eu/registry-windows-a-jejich-uprava-i (na konci URL pak můžete přidávat ...ii-iii-iv).
Jinak mne ještě napadá, a jste si jistí, že úpravu registru děláte pod "správcovským účtem"? ;)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


ned 15.2.2009, 21:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: změna registrů
VldýŠek píše:
Jinak mne ještě napadá, a jste si jistí, že úpravu registru děláte pod "správcovským účtem"? ;)


jo dobrá připomínka :), ale určitě jsem na eeečku jako admin


ned 15.2.2009, 22:02
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: změna registrů
Administratorovatejsi a spravcovatejsi byt uz vic nemuzu.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pon 16.2.2009, 7:26
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: změna registrů
Klucííí, tak to už zbývá, abyste si naštudovali pokyny přímo od "mocného M$" http://support.microsoft.com/kb/256986/cs. Určitě někde děláte vy nebo systém chybku. Hardware éééčka za to jistojistě nemůže ;)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


pon 16.2.2009, 11:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: změna registrů
*3558* Takze kuciiiii, kruciiii uz to asi povolilo a duch zvitezil nad hmotou. Ve stavu absolutniho zoufalstvi z te dementni funkce bublinovych hlasek o cemkoli jsem restartoval do nouzaku ...... moznost s prihlasenim k siti, zalogoval se a upravil registr. Po restartu to zatim ty kretenske inteligentni hlasky nehaze. Ale vidim to takhle delat poprve v zivote. Zlaty W7, ale ty maji jine mouchy (spis hejna much). *1582*

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pon 16.2.2009, 12:44
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu