Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 změna registrů :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 17:37



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 změna registrů 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: změna registrů
tak já už fakt nevím...v nouzovém jsem změnil EnableBalloonTips na 0 po restartu no normálního režimu se to opět zěmnilo na hodnotu 1 a balónové "nápovědy" si zase vesele vyskakují...prostě si ty winy home na eeečku dělají co chtějí


pon 16.2.2009, 21:23
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: změna registrů
Ano, stav opet stejny. Proste neresitelna situace. Ale na 701 to nedela. Tam bezi dobre.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pon 16.2.2009, 21:32
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: změna registrů
Protože máme ten "vítězný únor", tak poslední šance je http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307729 :)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


úte 17.2.2009, 0:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: změna registrů
taky nepomáhá


úte 17.2.2009, 1:05
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: změna registrů
Tak jsem provedl harakiri a dosel k zaveru, ze tohle musi byt nejak zpusobene hardware. Nainstaloval jsem starou Home XP verzi .. bublinove tipy nejdou vypnout. Stejne tak jako u historicke verze XP Professional (jeste bez jakehokoli SP). Proste ty bublinovy tipy nejde jakkoli vypnout, vzdy se po restartu zapnou samy znova. A ted babo rad co s tim.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


stř 18.2.2009, 8:48
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: změna registrů
Hardware s registry systému Windows opravdu nemá nic společného, mimo nějaká nastavení cest k ovladačům. "Bublinová nápověda" je vlastnost OS.
šedé mozkové buňky se zamyslely..., a zkuste ještě toto:
Spusťte regedit a vyhledejte příslušný klíč v HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer/Advanced (je to ten ShowInfoTip), položku zvýrazněte. Pak na Úpravy/Oprávnění... a dál už to zvládnete, resp. zkontrolujte si jaká máte konkrétně k tomuto klíči nastavena oprávnění, popřípadě změňte ;)
Jinak... sám M$ vám pomáhej, aneb kontaktujte jejich podporu.
RAL TORA KE :)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


stř 18.2.2009, 19:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: změna registrů
To VldýŠek: Diky za snahu, ale tohle je uz fakt na bednu. Vyssi opravneni nez uplne rizeni asi neexistuje. Opet dtto jako vzdy. Uz na to kaslajem a muze mi to *77* .
Je s podivem, ze zborim-li 701cku, nainstalim tu samou verzi XP z toho sameho instalacniho CD, tak vse v poradku hned a na prvni pokus. Na 1000H je tento problem. A jevi se POUZE!!!! u polozky EnableBalloonTips. Vsechny ostatni jdou zmenit (zkousel jsem reprezentativni vzorek 100 polozek). A zkusit MS helplajnu ..... to neeeee, nejsem sebevrah, to radeji budu odklepavat ty dementni hlasky. Jedna zkusenost stacila. Procetl jsem kdeco, stravil vic nez tejden a vysledek je jedna velka 0. Nu coz, treba vyjde dalsi verze W7 a najdu ovladac pro kartovou tiskarnu a pak bude vyreseno. Ja to preziju. Dikes

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


stř 18.2.2009, 20:55
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: změna registrů
Taky děkuju za snahu pomoct, ale prostě nic nepomáhá, což je fakt záhada, musím to překousnout :|


stř 18.2.2009, 22:12
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: změna registrů
Sice jsem tvrdil, ze mi to muze *77* , ale nasel jsem tady neco o tomhle problemku. http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=46820 Pokud mne moje english neklame, dopadlo to podobne.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


sob 21.2.2009, 16:07
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: změna registrů
VaKu: paráda, moc ti děkuju za tvou vytrvalou ochotu o tom něco pohledat, ten borec v tom vláknu na to kápl, vypl jsem taky bluetooth service tray ( naprosto nechápu proč zrovna bluetooth vracelo EnableBalloonTips zpátky na 1 ). A vypadá to že nápovědy zmizely a když zapnu bluetooth v AsTray tak s mým telefonem spojení v pohodě funguje. Takže ještě jednu moc děkuju *3005*


sob 21.2.2009, 23:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu