Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Změna OS z winXP na win7 na eee1005HA :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 18:45



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Změna OS z winXP na win7 na eee1005HA 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Změna OS z winXP na win7 na eee1005HA
Tiez si nemyslim ze je poznat rozdiel medzi 667 a 800 MHz na eeecku. To by musel byt velky rozdiel v casovani alebo neviem co aby si si to vsimol.


pon 25.1.2010, 20:06
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Změna OS z winXP na win7 na eee1005HA
Netřeba se posmívat, že se někdo upsal, ... když se ví o čem tu je řeč.
No a pokud tomu někdo nevěří, nechť si to vyzkouší, není nic jednoduššího. Osobně jsem to vyzkoušel a napsal jsem svůj poznatek, nevidím důvod, proč bych si měl něco vymejšlet, zvláště když ty paměti stojí stejně.
Ale je na každém co si koupí, pro mě za mě, ať si každý koupí co chce.

_________________
Asus Eee PC 1005HA 2gb RAM, Windows 7 Ultimate CZ


úte 26.1.2010, 17:57
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Změna OS z winXP na win7 na eee1005HA
Nazdar,
tak prispeju k memu poznatku co se tyce prechodu z XP na WIN7.
Delal jsem to u 1000H a samozrejme si nabeh (nechodili mi nejaky veci pod win 7, hlavne hotkey), ale uz vim jak na to, proto popisu jednudochou cestu:

!! Dulezite !! je jeste pod XP flashnout BIOS na verzi 2204, najdete ho na strankach asus.com
Pozor !!! ta utilitka od asusu, co je nainstalovana ho z nejakeho duvodu nenajde, najde jen predchozi verzi, takze je treba bios stahnout rucne a pak pres tu uilitu dat flashnout ze souboru a vybrat tento.
Pokud se tento krok neudela, nefungujou pod win7 superhybrid engine a hotkey a pod win7 se mi nepodarilo rozjet tu utilitku na flash biosu, takze zacarovany kruh...
...Ja to samozrejme neudelal a vyresil jsem to tak, ze jsem obnovil XP ze skryte partisny (vypnout v biosu quiet boot a pri startu dat F9, asi 10minut a je obnoveno, disk D: to zachova) a BIOS flashnul a pak zase instalil WIN7.

Win 7 jsou nainstalit i bez flesky a externi jednotky, staci mit image win 7 nekde na disku (treba D:) a pod XP v daemon toolu spustit instalaci :o) - mam vyzkouseno.

Snad Vam to usetri trapeni, ja s tim zabil mnoga casu.

Jinak win7 jedou skvele i s 1GB pameti, pri zapnutych efektech naplno, docela jsem cumel...disk sice chroupe vic nez u XP, ale je to svizny.

_________________
1000h, 1215N


pát 26.2.2010, 10:48
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu