Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 změna jasu - "problikávání" :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 08.12.2016, 23:56



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 změna jasu - "problikávání" 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek změna jasu - "problikávání"
Zdravím EEEčkaře...

Pokud má někdo problémy s problikáváním jasu displeje při připojené baterce - displej trošku problikne při nějaké události (např. změně okna, otevření prohlížeče, apod...) Existuje na to jednoduchá metoda (trvalo mi asi půl hodiny, než sem to našel :x )...
Stačí dát... Vlastnosti grafické karty (taková ta modrá tabulka) / Nastavení zobrazení / Nastavení napájení (je to pod otočení displeje - tam mě fakt nenapadlo, že to tlačítko bude k napájení) / vypnout "Technologie Intel pro snížení energetické spotřeby displeje"... Problikávání hned uhasne...

Možná je tato fičura všeobecně známá, ale nikde jsem ji tady nenašel, tak třeba to někomu pomůže... :shock:


úte 23.9.2008, 0:19
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: změna jasu - "problikávání"
tak to ti megadekuju. tohle sem chtel uz hnat na reklamaci :)

_________________
Asus EEE PC 1000H upgrade 2gb 667, 320gb WD mega ultra speedy
Logitech VX Nano
Genius SlimStar
external 200GB, 80GB
external DVD RW lightscribe


úte 23.9.2008, 9:35
Profil ICQ

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 59
Příspěvek Re: změna jasu - "problikávání"
I já děkuji za tuhle informaci! Pozoruju to na svém 1000H, ale moc mně to při práci nevadí. Ale taky mě to napadlo.
Otázkou je, jak moc to šetří energií. Jestli to má cenu nechávat zaplé, tuhle úsporu, nebo ne.

_________________
http://lukas-kuzel.net


úte 23.9.2008, 9:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: změna jasu - "problikávání"
Na baterku nevím... Už ale jedu 3 a půl hodiny na baterku, z toho 3 hodiny WIFI a baterce zbývá 40%... Teda aspon to píše... :? Jinak... Mě to vadilo hodně, takže to raději oželím pár minut navíc...


úte 23.9.2008, 11:33
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: změna jasu - "problikávání"
a já kvůli tomu upgreadoval bios, a trochu to pomohlo, ale pořád mě to vrtalo hlavou jestli to není chyba displaye, Díky

_________________
Asus 702 8G white, 1GB RAM, 8GB SHDC, LiteXPpro


stř 24.9.2008, 18:30
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: změna jasu - "problikávání"
Tak jsem slepej, ale nikde to tam nemuzu najit. Kde to pls presne je?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 24.9.2008, 19:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 59
Příspěvek Re: změna jasu - "problikávání"
Tady máš obrázek.


Přílohy:
gpu.jpg
gpu.jpg [ 69.11 KiB | Zobrazeno 1724 krát ]

_________________
http://lukas-kuzel.net
stř 24.9.2008, 21:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: změna jasu - "problikávání"
Firestone: ja blbec to hledal take na svem "dospelem" notebooku, az jsem si uvedomil, ze mam nVidia GeForce *47*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 24.9.2008, 21:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 59
Příspěvek Re: změna jasu - "problikávání"
Jasná... šak stane se :)

_________________
http://lukas-kuzel.net


čtv 25.9.2008, 12:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: změna jasu - "problikávání"
I já ti moc díky, mám 901 a i mě to blikání malinko vadilo a hledat nastavení v sys tray mě fakt nenapadlo. Také jsem uvažoval o servisu :D :D :D


pon 27.10.2008, 11:25
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu