Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Zkušenosti win XP home a professional :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.1.2017, 19:08



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Zkušenosti win XP home a professional 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 11
Příspěvek Zkušenosti win XP home a professional
Vyzkoušel jsem reinstall win z home na professional a zdá see mi, že home byly svižnější..je to možný? důvod byl hlavně kvůli místu na disku, ale třejmě kvůli rychlsoti tam hodím zpět home edition. Nevíte někdo, kolik zabíral folder WINDOWS ,když jste si EEE přinesli domů? respektive myslíte, že tam ve výrobě dali obyčejný XP home nebo nějakou upravenou edici, rychlejší, osekanou...díky za odpovědi a reakce.


stř 13.8.2008, 3:08
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Zkušenosti win XP home a professional
Kolik zabíral přesně už nevím, ale určitě byla upravená, už v základu je vypnutý swap, všechno je přesměrovany na D: a je tam asus os cleaner.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


stř 13.8.2008, 6:41
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Zkušenosti win XP home a professional
Přeinstaloval jsem home na professional protože původní instalace se nechovala korektně (např. nefungovala tlačítka na ovládání hlasitosti). Windows home měli o něco rychlejší start, ale počítač byl ještě asi 3 minuty po startu zpomalený, u prof. trvá asi o 5 sekund déle, ale ihned můžu pracovat. Mám starší verzi proff. SP1, doinstaloval jsem SP2 a odstranil záložní soubory a adresář WINDOWS má nyní 1,47 GB. OsCleaner jsem nainstaloval z přiloženého DVD, ale nechápu zcela jeho význam. Celkově jsem mnohem (absolutně) spokojenější z upgraden na Prof.


stř 13.8.2008, 7:54
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: Zkušenosti win XP home a professional
jo, swapu jsem si taky všimnul, tak to neni problem vypnout, s tim presmerovanim bych to videl tak, ze byly nainstalovany nektery aplikace na D: , jinak nevim co tim myslis...jeste neco? slo mi spis o velikost..zda bylo neco umyslne odstraneno. Ja mel start a vsechno rychlejsi s HOME...logicky by meli bejt home mene narocnejsi, i kdyz jadro a vsechno maji stejny. URCITE meli integrovanej SP3 pack, tim je usetreny asi 500 MG mista. co dal:)?díkes


stř 13.8.2008, 12:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu