Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Work vs ofice :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 23.5.2017, 3:09



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Work vs ofice 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Work vs ofice
Ahoj
Mám MS work jako záklád ve svém Eee 900HA a nainstaloval jsem si MS Office,a chtěl bych abyMS Office byl na prvním místě jako že když stáhnu něaký sobor (word atp) tak aby to rovnou otevřel office a ne work jak to dělá teď. Prosím poraďte nesjem žádny PC machr mám to jen na soubory děkuji.


čtv 04.2.2010, 11:11
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Work vs ofice
klikni pravým tlačítkem na soubor, který chceš otevřít - otevřit v programu - zvolit program - zvol ms word - zaklikni pro otevření souboru tohoto typu vždy použít zvolený program - ok a mělo by být hotovo.

_________________
Asus Eee 1000H

A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci..


čtv 04.2.2010, 11:40
Profil

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Work vs ofice
Díky hned vyzkouším.


čtv 04.2.2010, 19:50
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Work vs ofice
Je to Works,a ten Works určitě odinstaluj pryč.To nebyl moc vydařený balík.Co píše kolega výše funguje ,a do budoucna funguje to tak pro všechny soubory-fotky,hudbu,videa,atd....

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 04.2.2010, 20:30
Profil

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Work vs ofice
Nejde mi works odinstalovat, když to začnu odinstalovávat tak mi to hodí hlašku (viz obr), nevíte co stím?


Přílohy:
Bez názvu.JPG
Bez názvu.JPG [ 119.26 KiB | Zobrazeno 512 krát ]
úte 23.2.2010, 12:40
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Work vs ofice
Ty jo, poohlídni se tu na foru, už se to tu někde řešilo, musíš si sosnout jeden image instalačky, když to nenajdeš, zkusim se mrknout jak se to přesně jmenovalo, ale mělo to asi 400mb no :-)


EDIT:
http://forum.mujeee.cz/co-nejdrive-po-vybaleni-asus-eee-901-t315.html?hilit=works tady v tomle vlákně je návod, zkus to tlačítko - Hledat než založíš novy thread ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


úte 23.2.2010, 17:14
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu