Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 windows xp SP3 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 24.10.2017, 7:54



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 windows xp SP3 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek windows xp SP3
Tak co uz nekdo zkousel? *7*

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


sob 03.5.2008, 16:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: windows xp SP3
ok vrhnu se na to sam 8-) :D

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


ned 04.5.2008, 12:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: windows xp SP3
SP3 mám na velkém pc (bohužel musím mít s*ačkovské XP) a musím říct, že na výkonu to nijak nepřidává (narozdíl od SP1 ve Vistě), hlavní změny jsou v zabezpečení... Jinak jak je to s místem, to nevím, nesledoval jsem


ned 04.5.2008, 18:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: windows xp SP3
tak porad jsem se k tomu nedostal ale pry se ma system zrychlit tak kolem 10% 8-)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


úte 06.5.2008, 17:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: windows xp SP3
Nevšiml jsem si, že by byl Windows nějak rychlejší, ony XP jsou pomalé stále... Ale je pravda, že na HW eeečka by to mohlo mít jiné účinky, než na můj čtyřjádrový procesor a 4GB ram


úte 06.5.2008, 18:06
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: windows xp SP3
jen dotaz. Naco mas tyřjádrový procesor a 4GB ram?? *8*

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


úte 06.5.2008, 19:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: windows xp SP3
Já bych věděl na co...Můžu technickou 1742??
Máš jenom velkou hubu keců, nebo s počítačem taky něco umíš???


Jinak:dnes večer to jdu testnout. Vytvořil jsem si instalačku s integrovanym sp3, tak uvidime, co to bude dělat. Podle klasickejch PC, kde jsem měl možnost běžet sp3, mi nepřijde změna rychlosti PC nějak zásadní, ale uvidime co to udělá s ečkem..

_________________
S černym éčkem je svět hned barevnější:-)


úte 06.5.2008, 21:49
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: windows xp SP3
tak podle testru pry je system o dost rychlejsi a neni to zanedbatelne ale protoze mam zkousky tak se k tomu nemuzu dohrabat :oops:

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


úte 06.5.2008, 22:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: windows xp SP3
Damianus píše:
jen dotaz. Naco mas tyřjádrový procesor a 4GB ram?? *8*


3D grafika hlavně... Bohužel momentálně nemůžu mít Visty a 64b XP jsou serverové, takže vím, že mi to využívá pouze nějakých 3,25 GB ram, ale při takových cenách, proboha, proč ne? :-)

ad. jslady, říkám, co si myslím. Jestli se ti to nelíbí, můžeš... Vlastně cokoliv, posluž si :-)


stř 07.5.2008, 18:12
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: windows xp SP3
aha tak to chapu. Ja uz zase myslel ze hej ale mi to diablo 2 fakt jede rychleji na to 4 jadrovem CPU. Tak to se omlouvam njn tam to je fakt zatez ja na to mam stanici 8gb ram a AMD 2 jadra 64 bit linux ale radsi fakt tu vistu :)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


čtv 08.5.2008, 0:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu