Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 windows xp SP3 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.1.2017, 20:10



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 windows xp SP3 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: windows xp SP3
Doporučoval bych obnovit Eee z dodaného disku DVD a začít instalovat znovu potřebné aplikace. Problém s Windows by měl tím pádem zmizet, ale nevím, jestli potom nebudeš mít zase disk 16 GB.


pon 21.7.2008, 15:44
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: windows xp SP3
naformatovany disk jsme meli vsichni,ale taky jsme meli vsichni v CR Win XP + SP3 v zakladu

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


pon 21.7.2008, 15:46
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: windows xp SP3
Bohužel jako obraz disku - bez možnosti spustit instalaci Win XP přímo - což je bohužel smutné..(((


pon 21.7.2008, 16:11
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: windows xp SP3
Ono je to relativní - mně osobně to vadí, protože nelze vše co se odstraní nainstalovat znovu, naopak spousta uživatelů to uvítá, protože prostě jen založí DVD a má EeePC jako nové, nemusí přemýšlet jak a co odstranit, ... (co taky s datama, že?)
Ale jsem zvědav, jestli a kdy podpora ASUSu dodá nová DVD, aby po reinstalaci EeePC 901 neměli zase všichni zpátky 16 GB disk - pro někoho, kdo musí zaplatit "IT odborníka", aby mu to spravil, to může být docela opruz a zbytečné vyhazování peněz za něco, co zmastili u ASUSU.


pon 21.7.2008, 21:18
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: windows xp SP3
eeePC: Je chyba, ze neni na recovery DVD i obraz celych Home wokenic. Melo by tam byt oboji aby si clovek mohl vybrat. Ale zase jsem podstoupil martyrium s registraci, po vymene pameti opet preregistrace ..... to jsem uz nevydrzel a dal tam obraz disku a byl klid. Takze pro vrtaly je asi lepsi bud si sehnat corporate verzi ... u Home jsem ji jeste nevidel, nebo pouzivat ten obraz.
A kdy Asus doda funkcni a spravne DVD?? NIKDY!!!! Sam od sebe nikdy. Ja mel vadnou serii DVD, servis o tom vedel a placku mi bez problemu poslali po zavolani. Takze volejte a bombardujte.
Tahle otazka je stejna jako jako dotaz "kdy Asus udela slusnej power management pro Eee aby baterka vydrzela aspon drobet dyl". Nejspis taky NIKDY.
zAKAZNIK KOUPIL, DRUHEJ SI NEKOUPI A TAK NAM MUZE BYT UZ UKRADENY.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


úte 22.7.2008, 4:52
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu