Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 windows xp SP3 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 27.5.2017, 10:14



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 windows xp SP3 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: windows xp SP3
a vse jsi nainstaloval? Pokud jo tak zkus vzit a odstranit je klavesou DEL a znovu vyhledat HW takove to tlacitko s lupou. Nekdy windows blbne a kdyz se to odstrani a da znovu detekovat ovladace najde ;)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


čtv 12.6.2008, 22:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: windows xp SP3
Ja mam Eee 901... Ani se neptejte... Radim tem co maj to samy downgrade na sp2... Kouse se... Pada to... Pár věcí nefacha(ne v .net to neni) na sp2 jely jako po oleji... Obcas se wockna proste nechtej vypnout... zastavěj se na: Vypínání kde muzu heybat mousákem a nic. *257* *257* Ja se prave chystam na downgrade ale bohuzel mi odesly vsechny 4 flashky a ext. mechaniku teprve hledam *67* NA 901 a nize neinstalovat!!!!! *2680*

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


pon 21.7.2008, 0:15
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: windows xp SP3
to je blbost *3* me a dvou lidem jde SP3 uplne jako po masle a dost to pomohl i sviznosti systemu takze no problem ;)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


pon 21.7.2008, 0:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: windows xp SP3
rek bych, ze to bude rukama..sp3 + eee901 bez problemu..bez naprosto skvele..

zrovna me odesli 4 flashky + nejde 901 (mrzne) atd..no tak tos me dostal..to opravdu o necem svedci a smula to nebude

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


pon 21.7.2008, 8:46
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: windows xp SP3
Taky se přidávám, SP3 mi chodí slušně - je pravdou, že původní čistá instalaxe XP z CD byla rychlejší - ale kupodivu se to opravuje resp. maže zřejmě s pomocí Asus OS Cleaner zbytečné soubory - takže místa je občas víc a víc - jen je nutné po instalaci SP3 vymazání některých záložních souborů ihned atd - viz toto forum dříve.

Osobně sám plánuji hodit SP3 + IE7 přes N-lite do instalačního CD - ale zatím nějak nezbývá čas...-))


Naposledy upravil zapalkam dne pon 21.7.2008, 11:11, celkově upraveno 1



pon 21.7.2008, 10:32
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: windows xp SP3
EeePC 901 oficiálně prodíáaná s XP Home v ČR mají již nainstalovanou verzi SP3, běhají velmi svižně a bez problémů. Kromě vlastních XP jsou na nich nainstalovány i Sun StarOffice a Works 8.5 s kompletním Windows live balíkem. Stačí odinstalovat Worksy a třeba vše z Windows Live a hned je o fous více místa - k Worksům je sice přiložena "licenční nálepka", ale instalačky nikde - podle podpory Asusu se mají prý instalovat opět z recovery CD tak, že se obnoví patririon na disku C. *3*


pon 21.7.2008, 10:56
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: windows xp SP3
zapalkam píše:
Taky se přidávám, SP3 mi chodí slušně - je pravdou, že původní čistá instalaxe XP z CD byla rychlejší - ale kupodivu se to opravuje resp. maže zřejmě s pomocí Asus OS Cleaner zbytečné soubory - takže místa je občas víc a víc - jen je nutné po instalaci SP3 vymazání některých záložních souborů ihned atd - viz toto forum dříve.

Osobně sám plánuji hodit SP3 + IE7 přes N-lite do instalačního CD - ale zatím nějak nezbývá čas...-))

tak taky je rozdil mezi integrovanym SP3 a dodatecnou instalaci....

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


pon 21.7.2008, 11:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: windows xp SP3
presne jak rika eeePC.
Jinak Staroffice, Acrobat a jeste neco je naistalovane na druhem disku (je tam samostatne Program Files)

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


pon 21.7.2008, 11:39
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: windows xp SP3
Všechny Worksy, Messenger, Vista **všechno možné*a StarOffice (jejich instalace je na DVD ASUS narozdíl od Worksů a Vista ***) jsem odinstaloval, neb jsem musel nainstalovat Office 2003 (stačí mi Word, Excel a prohlížeč PP) a žádné zpomalení jsem nezaznamenal. Ve worksech jsem se pokusil otebřít 1 .doc, ale po 20 minutách to Worksy vzdaly a zobrazily něco zcela neznámého, StarOffice to otvíraly naprosto v pohodě a stejně rychle jako Office 2003. Určitě jsou lepší než OpenOffice, ale obojí nabíhá déle než Office a zabírají i více místa (aspoň v mé "ořezané" konfiguraci Office.
Přenášet do Eee giga pošty v Outlooku jsem zavrhl hned, na cesty a občasné zkouknutí e-mailu to stačí a není problém se podívat na e-maily na serveru přes web, tak proč neustále zatěžovat disk a plnit paměť Outlookem.
Jedinou nevýhodu tohoto řešení vidím v tom, že licence a XP + Office jsou už skoro dražší než vlastní HW EeePc :(


pon 21.7.2008, 13:37
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: windows xp SP3
GanjaNIN píše:
rek bych, ze to bude rukama..sp3 + eee901 bez problemu..bez naprosto skvele..

zrovna me odesli 4 flashky + nejde 901 (mrzne) atd..no tak tos me dostal..to opravdu o necem svedci a smula to nebude



4 flashky mi odesly kvuli pc s zdrojem co ruší vsechno - radio tv pc mobily a pod. *1114* Holt zkus mít doma proud ~243V...(mereno technikem) Ani ukazovani cisla na bezdrat telefonu nam nefacha... Holt máme smůlu... *83*

Na eee mam sp3 ale neak nesikovne nainstalovany... Zjistil jsem ze system32 je tu 3krat vzdycky v neakejch ocislovanejch slozkach napr. 84697 89200 a 90128 WtF? Jednou mi nefachalo usb, obcas ethernet,obcas bezduvodne lupaly repraky. *2633* Mam 901 od 11 tohodle měsíce.(verze s spatne naformatovanym diskem). To asi moje vina nebude.

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


pon 21.7.2008, 14:37
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu