Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows nelze spustit - hardwarova chyba disku :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 27.5.2017, 10:13



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Windows nelze spustit - hardwarova chyba disku 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 1
Příspěvek Windows nelze spustit - hardwarova chyba disku
Zdravím všechny moje Eee bylo už pořádně zasekané a jelo strašně pomalu, to zná určitě každý.
Tak jsem se rozhodl že sformátuji disk a zapomocí USB klíčenky nainstaluji Windows XP. Tak jsem si nastavil bootování z USB a klasicky se ukázalo stiskněte libovolné tlačítko ke spuštění instalace. Tak jsem učinil. Poté jsem v nastavení instalace s formátoval disk C a začali se na HDD kopírovat instalační soubory, po sem probíhalo vše bez problému, restartoval se PC a když se zapíná tak mi pořád naskakuje toto a já nevím co stím:

Systém Windows nelze spustit z důvodů potíží s hardwarovou
konfigurací počítačového disku.
Ze zadaného spouštěcího disku nelze číst. Zkonrolujte spouštěcí
cestu a hardware disku.
Požadavky na konfiguraci disku naleznete v dokumentaci k systému Windows.
Další informace naleznete v příručkách k hardwaru.

Nedostanu se do Biosu a ani nikam jinam prosím Vás poraďte předem díky moc.


Naposledy upravil Admin dne ned 20.2.2011, 11:39, celkově upraveno 1

Upraven název tématu, aby měl hlavu a patu



sob 19.2.2011, 21:15
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows nelze spustit - hardwarova chyba disku
Mas mozna aktivovan ten Boot booster,nebo jak to je.Nekde jsem tady daval navod,jak to precurat.Hledej.Protoze obecne vzato,do BIOSu se musis dostat vzdy.

EDIT:
Tady v této recenzi to je.Netvrdím,že to funguje i u notebooku ale zkusit to můžeš.
http://www.diit.cz/clanek/asus-eee-box- ... ulce/26839

Text o Boot Booster:

Ptáte se, jak jsme vlastně do BIOSu vlezli? Poradíme vám trik, mohlo by se vám to hodit: Stiskne se tlačítko Power, hned jak se rozsvítí, tak se pustí a ihned znovu zmáčkne a drží. Po zhruba pěti sekundách držení se počítač takto „násilně“ vypne a při příštím startu automaticky v daný moment nefunguje Boot Booster, protože si BIOS myslí, že došlo k zatuhnutí vlivem přetaktování (které sice není možné provést, ale to nevadí, hlavně že BIOS počítá se zatuhnutím, jinak bychom se do SETUPu nedostali ;-). Pak stačí Boot Booster vypnout a hodně se tím vyřeší. Bohužel ne všechno.
------
Tady v diskusích jsem našel že tato kravina MUSÍ být VYPNUTA před obnovou systému,což jsi možná neudělal,já nevím.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 20.2.2011, 20:46
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows nelze spustit - hardwarova chyba disku
Asi mu to vybuchlo.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 23.2.2011, 20:43
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu