Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 21.10.2017, 8:40



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Další
 Windows 7 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 39
Příspěvek Re: Windows 7
Já mám z W7 poměrně kladný dojem :-) Je to podobné Vistám, což je pro mě plus, ale má to trošku (opakuji trošku) nižší HW náročnost (na netbooky to určitě stále není. Vemte si boot time u HP2133, Vista boot - 1:20 vteřin, W7 ~ 1:00, XP boot time < 1min). Jinak zajímavé je, že na zmíněném notebooku se vše nainstaluje z MS Update (nevím, jak u éčka, na mé 701 se 4GB jsem rád, že se mi tam vejdou XP). Každopádně těším se na spolupráci s W7 :-) Teď mám na dvou počítačích Visty (nutno říci, že legálně) a na jednom notebooku XP, jelikož na něm hlavně programuji.


pon 05.1.2009, 20:00
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7
Ty,ale já mám na 900A Vista Home Premium a jede to jak fík.Nevím,co se myslí tím "boot time".Ale plochu mám do minuty stoprocentně.Pak nějaké dvě minutky,spíše méně,než se načtou programy a pracuju.Což jde víceméně už při načítání těch programů po spuštění.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 05.1.2009, 20:47
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Windows 7
endhalf:

hezké časy, jen je škoda, že zkušenosti nemáš s W7 a netbooky. Zajímám se o to proto, že MS má W7 dělat i pro netbooky, že s tím počítá, aby tento OS na nich šlapal. Asi místo WinXP, když Vista je nic moc...
No a navíc za pár dní bude venku veřejná beta.. :-)

_________________
Eee PC 1000H


pon 05.1.2009, 22:14
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 39
Příspěvek Re: Windows 7
To Petrulin: HP 2133 má procesor max. taktovaný na 1.6Ghz, je to Via C-M7, pokud to dobře píšu a výkonnostně je na tom asi jako celeron 600Mhz v Asus Eee 701. A vzhledem k tomu, že Atom je silnější, je jasné, že je rychlejší bootovací čas na tvém Asus Eee 900A. HP má jiné přednosti :-)

To Mr.Spock: A co myslíš, že je HP 2133? :-) To víš, že to je netbook a W7, ačkoliv to MS tvrdit může (reklamní tah, např. cokoliv, co má více jak 2GB od výroby nemůže mít WXP), W7 rozhodně nejsou na netbooky. Respektive ta beta, která tady je. Instalovat ji je stále kontraproduktivní


pon 05.1.2009, 23:19
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Windows 7
endhalf

tak to jsem netušil, že píšeš o netbooku! :-)

Co se týče omezení od MS na WinXP, co vím, by mělo být v uhlopříčce a ve velikosti HDD, možná tam bude i RAM.
No, jsem docela optimista s W7, ono je to docela možné, že to půjde, bo Atom by tady nějakou dobu měl zůstat... A ohlasy jsou zatím víc než příznivé, tedy až na ty mp3... :-)

_________________
Eee PC 1000H


pon 05.1.2009, 23:52
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Windows 7
ak by daky frajer urobil z tej bety orezanu verziu pre 701 tak to rad skusim, uz stahujem tie dvd mam tu daky HDD tak to aspon skusim na Semprone, 1.5GB ram.


sob 10.1.2009, 15:51
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7
http://www.extranotebook.cz/windows-7-n ... prekvapeni

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 19.1.2009, 17:41
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Windows 7
zatím dobrý. Těším se za týden na komplexnější recenzi. Celkem mě láká to zkusit..

_________________
Eee PC 1000H


pon 19.1.2009, 22:46
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Windows 7
Zkoušel jsem jak Vista tak windows 7 (mám runcore 32GB disk pro eee901 rychlosti cca 80cteni55zapis). Bohužel jak vista tak W7 po startu nezobrazi nic na displeji, musí se uspat a probudit, pak je vše ok.

Podle reakci na zahraničních forech údajně stačí starší bios, ten ale nejde pod W7 přehrát :( Tak si s tím hraju, zatím to vypadá hodně použitelně, jen je otravné to uspávat a probouzet při startu :(

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 22.1.2009, 8:52
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Windows 7
A co subjektivní dojem z rychlosti? Vím, že EULA zakazuje zveřejňovat testy, ale tak jak to na tebe působí ve srovnání s WinXP, bys mohl napsat! :-)

_________________
Eee PC 1000H


čtv 22.1.2009, 23:38
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu