Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další
 Windows 7 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Windows 7
Virtualizace XP modu na W7 na Atomu nejede a když nainstaluješ W7 tak je možnost, že si instalačku na skryté partition poškodíš.

_________________
ASUS Eee 1005HA-V White / Windows 7
MSI GX620


stř 04.11.2009, 19:37
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Windows 7
Důležité je, aby nová instalace (čehokoliv) byla provedena jinam než tam, kde je umístěn skrytý oddíl. V mém případě je to třeba na disku D:, takže pokud bych instaloval na C: tak o nic nepřijdu.
Ale pokud vím, tak i smazáním by se nemělo nic vážného stát, na obnovovacím DVD je obraz disku v Ghostu 11 a tím by měl jít disk vždy obnovit. Ale zatím jsem to nezkoušel.....tak 100% nevím.
Z hlediska možného uvedení do původního stavu doporučuji před novou instalací udělat si svůj obraz v Ghostu (nebo Nero Backup, Acronis a pod.), nebo i kopii disku 1:1 na jiný disk a v případě potřeby to pak překopírovat.


čtv 05.11.2009, 16:30
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Windows 7
Zdravim som novym uzivatelom EEE 1005ha a chcem sa spytat ako je to s rychlostou Win 7 oproti XPcku. Mam od vyroby XP s 1 GB ram a je to celkom svizne. Ako sa chova EEE po instalacii Win7? Mozem mat totizto Win Ultimate za vyhodnu cenu tak rozmyslam ze by som ju tam nahral. Dakujem


sob 26.12.2009, 22:47
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7
Pokud zvedneš RAM na 2GB,tak je to v pohodě,možná ještě rychlejší než XPčka.Ale na 1GB RAM nemá smysl W7 provozovat.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 27.12.2009, 11:31
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Windows 7
Ok som sa len pytal lebo som videl origo predavat 1005ha s predinstalovanym Win7 a 1GB ram.


ned 27.12.2009, 12:04
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7
Tak,ono to samozrejmě pojede,ale 1GB RAM je pro VISTA/W7 fakt málo.Doinstaluješ pár programů,začneš používat počítač jak jsi zvyklý a budeš zklamaný.Po upgradu na 2GB RAM je vše OK.Je to jako bys provozoval XP na 256 MB RAM.Dá se s tím dělat,ale je to otrava.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 27.12.2009, 12:37
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Windows 7
No tak som sa bol pozriet na ten Win7 v datarte a ide to uplne v pohode aj na 1Giga ramke. Skusal som explorer aj word aj video mi dokonca dovolil vyskusat. Len neviem ci je to nejaka speci verzia pre EEEcko alebo normal WIN.


ned 27.12.2009, 19:41
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Windows 7
Nazdar,
tak prispeju k memu poznatku co se tyce prechodu z XP na WIN7.
Delal jsem to u 1000H a samozrejme si nabeh (nechodili mi nejaky veci pod win 7, hlavne hotkey), ale uz vim jak na to, proto popisu jednudochou cestu:

!! Dulezite !! je jeste pod XP flashnout BIOS na verzi 2204, najdete ho na strankach asus.com Jinak tam najdete i manual, jaky jsou pro win7 potreba drivery.
Pozor !!! ta utilitka od asusu, co je nainstalovana ho z nejakeho duvodu nenajde, najde jen predchozi verzi, takze je treba bios stahnout rucne a pak pres tu utilitu dat flashnout ze souboru a vybrat tento.
Pokud se tento krok neudela, nefungujou pod win7 superhybrid engine a hotkey a pod win7 se mi nepodarilo rozjet tu utilitku na flash biosu, takze zacarovany kruh...
...Ja to samozrejme neudelal a vyresil jsem to tak, ze jsem obnovil XP ze skryte partisny (vypnout v biosu quiet boot a pri startu dat F9, asi 10minut a je obnoveno, disk D: to zachova) a BIOS flashnul a pak zase instalil WIN7.

Win 7 jsou nainstalit i bez flesky a externi jednotky, staci mit image win 7 nekde na disku (treba D:) a pod XP v daemon toolu spustit instalaci ) - mam vyzkouseno. Daval jsem je na C:

Snad Vam to usetri trapeni, ja s tim zabil mnoga casu.

Jinak win7 jedou skvele i s 1GB pameti, pri zapnutych efektech naplno, docela jsem cumel...disk sice chroupe vic nez u XP, ale je to svizny.

_________________
1000h, 1215N


pát 26.2.2010, 10:51
Profil

Registrován: 03/2010
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Windows 7
Dobry den, stal jsem se hrdym majitelem eee 1005HA a potrebuju poradit jak teda preinstalovat starter na home premium... bez pouziti externi mechaniky ( flashkou atd..) a chtel bych aby po preinstalovani byly funkcni i gesta na touchpadu a tlacitka Fn ´... dekuji za radu:) ( Instalacni dvd Win 7 mam)


stř 17.3.2010, 18:51
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7
A projít si toto diskusní forum je problém?Těch návodů je tady popsaných asi třistapatnáct.Promiň,ve vší úctě.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 17.3.2010, 19:23
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu