Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 starter :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 25.5.2017, 1:23



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 Windows 7 starter 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Windows 7 starter
Ahoj,

mám dotaz někde jsem četl že indows 7 starter edice by měla mít po nainstalování N2co kolem 1GB. Teď jsem při procházení datartem viděl nějaký netbook s touto edicí. Jde mi o to jestli ji náhodou někdo nemáte přímo koupenou s netbookem a mohli by jste napsat kolik zabírá po instalaci na disku. Chtěl by ji zkusit na EEE 701 4G. JEstli se tam vleze.


díky


stř 16.12.2009, 13:25
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Koupenou s ntb nemám, jen staženou z netu. Na instalaci to potřebovalo 3.77, po restartu to bylo deklarovaných 1,7 GB. To ovšem bez ovladačů a nutných programů, takže předpokládám nakonec tak 2,5.
Problém u 4 disku může být to, že to na něj instaluje i ty instalační soubory, které se pak odinstalují ..... jenže se to tam nemusí celé vejít v průběhu instalace. Ony ty 4 giga taky ve skutečnosti mají méně :(

Zpráva od někoho, kdo to koupil s ntb by mě taky zajímala ........


stř 16.12.2009, 17:04
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Premyslim porad, ze bych si to hodil na 901, ale nejsem rozhodnut a navic teda nezbyva zadne misto?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 16.12.2009, 17:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7 starter
4 děleno 1,08 je 3,703.Ee,ee,ee,asi to tam nenainstaluješ. :-(

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 16.12.2009, 17:32
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Hledám nový netbook a na czc.cz byla pod modelem 1005HA následující diskuze:

Kód:
   
poznatky | od: johnny1212
   
odpovědět
   
5.12.200919:49:36
Tak jsem ho konečně dostal dom a postupně testuji. Nejprve musím říct, že W7 starter jsou to nejhorší, co jsem kdy viděl. Tam nejde ani změnit tapetu na ploše. Výkon pod W7Starter byl hrozný... sekalo se snad všechno. Po přeinstalaci na Win7 professional vše v naprostém pořádku. Nic se neseká, výkon vzorstl tak, že při rozbalování archivu mohu koukat na Blue​-ray rip a nic se neseká. Nenašel jsem jediný problém. Baterie nemá 5600 mAh, ale dokonce 5800. Výdrž je opravdu veliká, zatím jsem úplně nezměřil. Pokud máte někdo nějaké dotazy, klidně se ptejte, odpovím :​-​)
   
Re: poznatky | od: nitro898
   
odpovědět
   
10.12.200918:46:05
říkáš tředy win 7 starter, špatný? padne záruka když si přeinstaluješ operační software?
   
Re: poznatky | od: johnny1212
   
odpovědět
   
12.12.20090:41:46
o tom jak je win7 starter hrozný si můžeš po netu přešíst poměrně dost. Já to přeinstaloval hned a nevidím důvod, proč bych měl přijít o záruku. Mám tam win7 professional a jsem spokojen :​-)


Takže asi tolik k W7 Starter... těžko říct, jestli je to až tak hrozný, ale osobní zkušenost je nejcennější.

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


stř 16.12.2009, 18:27
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7 starter
No,co jsem tak kde četl,tak této verzi OS bych se asi taky vyhnul.Mě teda osobně W7 nepřesvědčily obecně.Zlatá vyladěná Vista,ke které jsem se po dvou měsících rád vrátil.W7 dle mě nejsou ještě dobře odladěny,přece jen Vista už má na zádech dva ServicePacky.Ale hlavně jsem měl pocit,že (možná zatím-to asi ta neodladěnost) mají W7 sklony k "sebedestrukci".Po měsíci používání byl systém pomalý,až běda.Podotýkám,že nejsem BFU,nový soft nainstaluji tak dvakrát do roka,co druhý den u mě probíhá servis v podobě-CCleaner+vyčištění disku+promazání "tempů"+OO Defrag Profi,díky čemuž XP a Vista u mě jedou i po roce jak namazaný strojek.Ale ty sedmičky......,nevím,no.A ta verze W7 starter,už si nevzpomenu co,ale u něčeho mi zatuhla prdel,že tam chybí.Podpora přehrávání DVD,nebo něco takového,mimo jiné další věci.Zlatá oliskaná licence XP Home,k mému notebooku,kde není ani blbá kalkulačka.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 16.12.2009, 18:39
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Jasně o tom že jsou totálně ořezané vím. Opravdu tam nejde změnit ani tapeta na ploše to jsem se dočetl taky. Dvd snad taky neumí, tohle vše je pravda. Pravda taky ale je že hack na změnu pozadí na ploše už existuje a na dvd stejně použiju VLC nebo něco jiného. Co je jiná věc je to co tam ten chlapec psal o tom výkonu. To by mne fakt zajímalo. Podle mne by to mělo být stejné jako profi, ale to je otázka. Co mě je ale divné, tak že tam psaly že verze starter by měla mít po instalaci kolem 900 MB a to podle toho co tu píšete nemá. Tak jsem ji zkoušel nainstalovat z nějaké instalace co jsem našel na NETu (daly se tam vybrat všechny verze) a měl jsem stejný výsledek Přes 2GB po restartu. Jde mi o to jestli náhodou ty verze co se dodávají s přímo s netbooky nejsou nějak více ořezané.


čtv 17.12.2009, 11:14
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Windows 7 starter
To by mě taky zajímalo. Jak jsem psal, chtělo by to reakci od někoho, kdo s tím koupil ntb ..... zatím se nikdo neozval :(


čtv 17.12.2009, 17:54
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Jakožto .NET vývojáře jednoho českého erp systému,mě trošku pobavila poznámka o "ZLATÉ ODLADENE VISTY" :-D muzu ti rict, ze visty nejsou ani zdaleka odladeny :)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


sob 19.12.2009, 0:47
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Myslel jsem ve srovnání s W7-také jsem napsal,že už má dva SP.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 19.12.2009, 11:13
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu