Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 starter :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.10.2017, 6:18



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Windows 7 starter 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Visty jsou shit a všeobecně se má za to, že to byl od Microdoftu propadák. Na velkým kompu jedu už nějakou na WIN7 Ultimate a naprostá spokojenost.

Právě proto přemýšlím o WIN7 Starter i na 901ku. 900MB by bylo moc fajn. Že neumí přehrat DVD...a k čemu ? stejně externí mechaniku sebou pořád netahám. Na to mám filmy překonvertované na paměťové kartě. Prostě se muselo osekat jak jen to šlo. To chápu. Nemáte někdo nějaký odkaz na Starter ? Pošlete prosím případně zprávou.
Díky moc a hezké svátky

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


sob 19.12.2009, 13:03
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: Windows 7 starter
petrulin1 píše:
Myslel jsem ve srovnání s W7-také jsem napsal,že už má dva SP.

No a sedmičky jsou v podstatě ten třetí SP :mrgreen:

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


sob 19.12.2009, 18:25
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 6
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Zdravím.Já jsem kupoval 1005HA s W7 Starter což je z mého pohledu velký propadák, avšak když jsem to upgradnul na W7 Professional to je teprv jízda!Designově jsou super, oproti Vistě je delší výdrž na baterku (ale oproti XP zase kratší), celkově je notebook se 7 svižnější..Startery nedoporučuji nikomu, je to strašně osekaný systém nehledě na to, že nejde ani tapeta na ploše změnit!


ned 10.1.2010, 16:27
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Jaffuel: a krome te tapety je tam spatne co?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 11.1.2010, 9:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Windows 7 starter
To by me take zajimalo v cem dalsim je Starter spatny. Od oper.systemu na EEEcku stejne nic necekam a ani nic moc nepotrebuju. Na to mam velkej komp. A navic s 4GB diskem si stejne nemuzu moc vyskakovat.

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pon 11.1.2010, 9:25
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Windows 7 starter
V Starteru nefunguje AERO a o počítání grafiky se tudíž stará procesor a to ho brzdí, to je ten důvod proč jsou naprd. Mám to přímo z ASUSu.

_________________
Používám jen Windows 7.


pon 11.1.2010, 11:10
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Nepodporuje přehrávání DVD.A ještě cosi mě osobně tam zarazilo tak,že jsem zkameněl.Myslím,že DOST ošvihaná práce v síti.Ale DOST.Ale nevzpomenu si přesně,co to bylo.Někde na extrawindows.cz (tuším) o tom je článek,co tam chybí.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 11.1.2010, 17:01
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 6
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Windows 7 starter
Win 7 Starter je "osekaná" verze určená především pro netbooky, osekáním se myslí jak už bylo zmíněno omezení prostředí Aero, někde se udává omezení spuštění max. 3 programů pro všechny uživatele atd. atd..Už se právě nemůžu podívat co tam všechno bylo protože jsem hned upgradoval na Professional.


pon 11.1.2010, 22:00
Profil ICQ

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Windows 7 starter
To omezení na 3 programy prý nakonec odstranili. ;)


úte 12.1.2010, 7:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Windows 7 starter
stejne mam takovy pocit, ze jsem nikdy vic jak tri programy naraz spustene nemel :-) . Spise mi jde o to, kolik mista Starter potrebuje.

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


úte 12.1.2010, 9:40
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu