Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 na EEE901 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 18:48



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Windows 7 na EEE901 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Windows 7 na EEE901
Resil jiz nekdo z vas Windows Se7en na EEE901? Da se to tam nejak rozumne nacpat? Aktualne pouzivam na "dospelem" notebooku W7.7229.x64.CZ-LP a docela se mi to zamlouva, tak bych si to rad hodil i na 901 (samozrejme v x86 verzi).

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 15.6.2009, 10:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Používal jsem všechny verze co zatím byly (dokud jsem eee901 neprodal).
Fugnovaly bez problémů a velmi rychle. Ovladače jdou použít ty na Vistu 32bit.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pon 15.6.2009, 13:47
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
MobyDick: a to obycejnou instalacku si vzal, dal do externi mechaniky a to jelo? Nebo nejakej specialne upravene? Zkus se rozepsat pls trosicku vic. Diky.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 15.6.2009, 14:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Měl jsem klasickou instalačku. Na netu se dají najít různé "lite" verze, ale i s tou klasickou "plnohodnotnou" mi to valilo bez problémů. Už je to nějakou dobu, takže si přesně nepamatuju jak to bylo s ovladači, ale mám pocit, že jsem snad ani žádné nepotřeboval.

Rychlost byla zhruba stejná jako XP (a podstatně vyšší než Vista).
Jen podotknu, že jsem ve všech eee měl 2GB RAM a wifi Intel 4965.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pon 15.6.2009, 15:07
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
To by mě zajímalo jak jsi dostal 14gb na ten 4gb disk ;) pokud nemas runcore/ocz disk tak bez vlitu to nenainstaluješ, a z karty/externího disku je to SILENE pomaly, uz jsem to zkoušel.

edit: ovladače potřebuješ na acpi a potrebujes super hybrida pro sedmičky ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


stř 08.7.2009, 9:32
Profil ICQ

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Mno já tam měl Runcore 32GB :D
(první věc co jsem koupil, těch 4+8gb je strašně málo na cokoliv kromě holých windows a dvou MP3 jen datový soubor outlooku 2007 mi zabírá cca 2GB)

nicméně pak jsem to prodal a pořídil netbook s klasickým SATA HDD (160GB) a ve finále to vyšlo asi na polovinu toho, za co jsem prodal eee901 a zvlášť pak 32GB disk.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


stř 08.7.2009, 11:44
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Já jsem W7 nainstaloval z Flashky je to rychlí a snadný, jednoduchý návod je na serveru CD-R jak flashku narychtovat aby z ní W7 bootovaly.

_________________
Používám jen Windows 7.


úte 21.7.2009, 9:14
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
flashku nemusíš nijak "rychtovat" stačí naformátovat na FAT32, nakopírovat komplet celý obsah DVD (ne soubor .iso ale to co je v něm - tzn. připojit do virtualu a zkopirovat obsah na flasku)

a pak už jen nabootovat. Žádné rychtování není potřeba jako u XP nebo vist.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 21.7.2009, 21:38
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
a odkud jste stáhli ovladače ?

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


ned 20.12.2009, 19:49
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Ovladače logicky pokuď nesjou na podpoře výrobce PC tak jsou na strankách výrobce hardwaru.

Tu máš práci s hledaním ušetřenou i když to zabere zkušenym pár minutek:

Utility kompabitilní s W7:
Kód:
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/EeePC/EeePC1000HD/Asus_ACPI_Driver.zip
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/EeePC/1101HA/SupHybridEngine.zip
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/EeePC/EeePC904HD/AsusInstantKey_XP_080717.zip
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/EeePC/EeePC1000/ECap_XP_080827.zip


Ovladače na W7:
Kód:
http://www.broadcom.com/support/bluetooth/update.php
ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/nb/Drivers/Touchpad/Touchpad_Elantech_Win7_32_7059.zip
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High%20Definition%20Audio%20Codecs
http://www.ralinktech.com/support.php
http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18052&ProdId=816&lang=eng

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


ned 20.12.2009, 22:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu