Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 na EEE901 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 18:51



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Windows 7 na EEE901 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Updaty nevypínej,aero nech běžet,protože se o něj stará grafická karta a je tím ulehčeno procesoru.Rozhodně doporučuji zakázat indexaci souborů.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 24.1.2010, 11:36
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Tak netusim proc, ale EEE901 mi odmita bootovat z SD karty. Chtel bych na nej zkusit instalnou W7 (z te same karty jsem vcera instaloval na jiny netbook v pohode) a proste EEE to ignoruje. BIOS mam nejnovejsi 2103.

EDIT: tak ted rano se mi podarilo to prinutit bootovat z SD karty. Jenom ta instalace W7 chce cca 5,6GB volnyho, coz se na ten primarni disk asi nepovede :-(

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 25.5.2010, 23:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
huskye píše:
Můžete mi prosím někdo poradit co všechno za služby můžu povypínat? Díky :-)


Tohle ti pomůže:
http://pctuning.tyden.cz/software/laden ... me?start=1

a

http://jnp.zive.cz/vytvorte-si-vlastni- ... i-windows/


čtv 03.6.2010, 16:47
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Pánové mám prosbičku. Nedávno mi sem někdo z Vás hodil ACPI ovladače a další (instant keys) pro 901 na WIN7. Bylo to přesně to co jsem hledal. Teď jsem si koupil nový SSD disk, ale zapoměl jsem si to zazálohovat a teď to nemůžu najít :-(( . Najde se tu ta dobrá duše ještě jednou ??
Moc díky předem

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pát 25.6.2010, 20:46
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Jo, to jsem byl já. :D
:arrow: http://forum.mujeee.cz/post10033.html#p10033


pát 25.6.2010, 21:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
díky šlechetný zachránče :-)

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pát 25.6.2010, 21:58
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu