Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 na EEE901 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.10.2017, 11:02



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Windows 7 na EEE901 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Jakou verzi W7 jste instalovali panove?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 21.12.2009, 10:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Ale pokud se nemylim, tak uvedene ovladace jsou pro 1000H . Takze mi to je s 901 asi k nicemu, ze :-( ?

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pon 21.12.2009, 11:02
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
jsou prro 901

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


pát 25.12.2009, 16:59
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
no mi každopádně pořád nejde wifina... nevim jestli sjem přes vlite neodebral něco co jsem neměl, ale nejde mi a netušim kde ten ovladač sehnat. Každopádně jsem nainstaloval verzi w7 professional, trochu teda osekanou ale i tak zabrala 6GB na disku... Mám verzi 900/A tak ta má 16GB disk.

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


pát 22.1.2010, 18:35
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Nevim jak na 900 ale na 901 jela hned bez instalovani - taky mam osekanou verzi co si veme po nainstalovani cca 3,5GB. Jinak pokud je tam stejna wifi jako na 901 coz je Azurewave NE766 tak ovladac je na strankach asusu u Eee 1000H pro win7.


pát 22.1.2010, 20:22
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
díky, to zkusim, právě nikde nemůžu najít co tam je za kartu...

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


sob 23.1.2010, 11:56
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
tak ani tenhle ovladač nepomohl, tak to přeinstaluju a pro jistotu nebudu z instalace odstraňovat žádné ovladače... :-)

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


sob 23.1.2010, 12:29
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Systém by si ten ovladač měl najít sám.Pokud tedy notebook NĚJAK připojíš k netu-kabel.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 23.1.2010, 15:35
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
No já už se na to vykašlal. Normálně jsem tam nainstaloval celou verzi win7 prof. a jede to v pohodě, teď už jsem nic instalovat navíc nemusel. A zabralo to jen o jedno giga navíc. Navim kde jsem dělal chybu, když jsem předtím vyházel skoro všechno a rozdíl je tak malý. Vyhodil jsem například jiné jazyky, media centrum, media player, aero atd. Teď to tam je a místo to zabírá skoro stejné.
Chtěl jsem se ale zeptat, vypnuli jste aktualizace? Neumim si představit na kolik se vyšplhá pak systémové místo, když to bude aktualizace pořád stahovat, zase ale jsou docela důležité...
A druhá věc, aero, zaprvé teda nevim jak ho vypnout, ale má to vůbec cenu? Zatim tedy ale podotýkám jsem neinstaloval nic navíc, je tam jen čistá instalace, ale aero funguje a svižné je to docela dost, stejně jako bez aera když jsem instaloval tu osekanou verzi. A rozhodně je to rychlejší než s XP :-) Ten notebook pak vracim mamce, tak aby mi za měsíc nevolala, že má plný disk a notebook je hrozně pomalý :-)

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


sob 23.1.2010, 22:09
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Windows 7 na EEE901
Můžete mi prosím někdo poradit co všechno za služby můžu povypínat? Díky :-)

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


ned 24.1.2010, 11:02
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu