Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 22:23



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
Pokusim se vás poprosit o popsání celé instalace a flashnutí biosu aby jste popsali zde. A prosím o help, nevím jakou verzi biosu přesně nainstalovat, DĚKUJI ZA KAŽDOU POMOC!


PS.: Bylo by to dobré vše to tu popsat, protože v tomto foru je to nepřehledné.

_________________
Můj stroj:
Asus EEE Model: 1000H, Chipset: Intel i945GSE, CPU: Intel Atom n270 1.60 GHz, Pamět: Kingston 2048 Mb, Grafická karta: Intel GMA 950


ned 22.11.2009, 13:53
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 37
Příspěvek Re: Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
Stáhněte si utilitu asus update, vyberte nejnovější bios a nahrajte!


pon 23.11.2009, 0:29
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
Screpheep píše:
Stáhněte si utilitu asus update, vyberte nejnovější bios a nahrajte!


To je všechno? Mě nyní nefunguje AS tray, aby jsem mohl vypnout web kameru, která mi zbytečně zabírá baterii. Já jsem ten systém nějak moc zamíchal, že mi něco nedovolí instalovat. Např.: poprvé se mi podařilo nainstalovat touchpad, ale chyběl mi AS tray, tak jsem zkoušel ovladač z XP ACPI, a tím se to všechno celý zmrvilo. Nyní systém mi nechce nainstalovat Touchpad, tak jsem tam nechal windowský ovladač, zas mi vadí, že na ten ovladač nefunguje funkce více prstů. Asi to musím ten win znovu přeinstalovat :-( A rovnou použít Utilitu asus Update, zajímalo by mě od kud, jestli originálně od Asusu, nebo tady někde ve fórum. Předem děkuji.


pon 23.11.2009, 11:21
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
Nu tak ja osobne jsem take koukal, ze nejde vypnout webka a ze neexistuje uz AStray. Ale na webu eeeuser.com je k tomu dost obsahla diskuse a z ni jsem vyrozumnel, ze opravdu uz pro W7 tahle utilitka neni. Ale podle vydrze baterky usuzuji, ze je pravdepodobne webka jiz lepe osetrena a kdyz neni vyuzivana, tak je defaultne vypnuta.
Stejne tak se jiz ACPI nejmenuje ACPI, ale Hotkey Service Utility a vyzaduje nainstalovany ovladac pro touchpad. V zadnem pripade se nepokouset instalovat ACPI z XPcek. To nefunguje a haze blbiny.
Neco jsem pouzil z ovladacu na XP (uz nevim coo to bylo), ale urcite to nebyl zadny ze zasadnich ovladacu. Mam za to, ze jsem pouzil neco kolem tlacitek nad klavesnici.

Takhle to bylo na me 1000H. U ostatnich to asi bude v zasade to same.
Jinak W7 bezi jako z praku.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pon 23.11.2009, 12:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
prosím Tě a máš vyřešený přepínání rozlišení displeje? Jak jsem přišla o ACPI tak mám maximum 1024X600 a v tom mi nejedou hry

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


pon 23.11.2009, 23:48
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
NE!!!! A tohle neresim. Na 10" monitoru mydlit hry je podle mne totalni zhovadilost. Tohle je netbook na praci, do skoly, do vlaku, na rychlou administraci a ne herni masina. Proste vsechno je na neco urcene a Ausus udelal zakladni chybu, ze dal moznost komprimovane plochy ve vyssim rozliseni. Ted to napravuje, ale obrati se to proti nemu. Nehlede na vykon zeleza. Proste tohle je na rychlou a mobilni praci s vyssi vydrzi, na hry je uplne neco jineho.
Vztekat se, ze tam nejde tohle a tohle je hezke, ale berme to jako za malo penez hodne omezeni. Za ty prachy to jede vyborne.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


úte 24.11.2009, 8:12
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
VaKu píše:
Nu tak ja osobne jsem take koukal, ze nejde vypnout webka a ze neexistuje uz AStray. Ale na webu eeeuser.com je k tomu dost obsahla diskuse a z ni jsem vyrozumnel, ze opravdu uz pro W7 tahle utilitka neni. Ale podle vydrze baterky usuzuji, ze je pravdepodobne webka jiz lepe osetrena a kdyz neni vyuzivana, tak je defaultne vypnuta.
Stejne tak se jiz ACPI nejmenuje ACPI, ale Hotkey Service Utility a vyzaduje nainstalovany ovladac pro touchpad. V zadnem pripade se nepokouset instalovat ACPI z XPcek. To nefunguje a haze blbiny.
Neco jsem pouzil z ovladacu na XP (uz nevim coo to bylo), ale urcite to nebyl zadny ze zasadnich ovladacu. Mam za to, ze jsem pouzil neco kolem tlacitek nad klavesnici.

Takhle to bylo na me 1000H. U ostatnich to asi bude v zasade to same.
Jinak W7 bezi jako z praku.


Taky mám 1000H. Ted další problém, podařilo se mi nainstalovat acpi, aby nainstaloval originální ovladač od elantechu touchpad. Ale problém nastává v tom, že po zapnutí systému, se mi ten touchpad automaticky zakáže, tz.: že v tray ikoně mám touchpad a v tom přilepení, jako znak ze ze silnice zákaz stání. A vždy musím jít do ovládacích panelů -> myš a povolit to. Jinak externí myš co mám funguje. Předem děkuji.


úte 24.11.2009, 9:17
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
Hmmm, tak to musi byt nejaky bug v tve instalaci. Ja uz mam W7 od prvni bety a nebyl s mysitkama zadny problem. A mas ten ovladac z Asusu? Nebo si stahujes neco z Elantechu. Ja pouzivam ovladace z Asus webu a nikde jsem nezaznamenal problem. A ani na eeeuser se nic podobne neresilo. Jinak nevim.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


úte 24.11.2009, 12:05
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
VaKu píše:
Hmmm, tak to musi byt nejaky bug v tve instalaci. Ja uz mam W7 od prvni bety a nebyl s mysitkama zadny problem. A mas ten ovladac z Asusu? Nebo si stahujes neco z Elantechu. Ja pouzivam ovladace z Asus webu a nikde jsem nezaznamenal problem. A ani na eeeuser se nic podobne neresilo. Jinak nevim.


Mám to z Asusu. Ale to bude spíš tím, jak jsem ten celý systém zmrvil s tím ASPI driverem od XP :-( Protože jsem potřeboval ten AStray a stále jsem to nerozhodil. Takže ted vím, že AStray na W7 není. Existuje něco takového, aby jsem mohl vyčistil Drivery z W7, který nemusím celý widle přeinstalovat? Nechce se mi znovu nastavovat widle tak jak to chci. Nebo mám počítat s tím, že to budu muset formátovat. Předem děkuji.


úte 24.11.2009, 12:14
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Windows 7 - Kompletní instalace + BIOS
Prosím dáte mi sem odkaz jakej BIOS použít na Windows 7 ? Děkuji

_________________
Můj stroj:
Asus EEE Model: 1000H, Chipset: Intel i945GSE, CPU: Intel Atom n270 1.60 GHz, Pamět: Kingston 2048 Mb, Grafická karta: Intel GMA 950


úte 24.11.2009, 13:46
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu