Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 + Eee 900A :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 22:22



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Windows 7 + Eee 900A 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Windows 7 + Eee 900A
myslite, ze ma smysl to zkouset? mam zatim jen puvodni 1GB ram, kdyz uz to budu zkouset tak jedine s 2Gb nebo i na 1GB to ma smysl?

a co ovladace, mam si nastahovavat nejake nebo to W7 zvladnou sami za me?

na normalnim notebooku mam Visty a XPcka uz jsou pro me velky krok zpet, linux mi je naprosto k nicemu, tak bych rad vyuzil W7 na Eeecku


čtv 11.6.2009, 17:06
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 7 + Eee 900A
Ja ted resim podobne dilema, ovsem u sveho "dospelejsiho" notesu. Koupil jsem novy Dell Studio XPS 13 a WinXP tam zaboha nemuzu nacpat - respektive system jako takovy ano, ale ovladace uz neexistuji a nijak to proste nejde rozchodit. Na Visty jit rozhodne nechci a u W7 se bojim zase toho, ze jeste nejsou "final". Hodil jsem si tam tuhle verzi -Windows.7.v7137.cz-32bit a zatim to slape super. I instalace me doslova prekvapila, ze za pet minut bylo vsechno hotovo. Ovsem jak jsem psal vyse, nechci zase za mesic dva znova preinstalovavat. Takze tezke rozhodovani.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 12.6.2009, 8:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Windows 7 + Eee 900A
ta posledni RC verze ma platnost licence do pristiho roku, tak reinstal az za rok by mi tolik nevadil, spis co na to zelezo


pát 12.6.2009, 9:34
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Windows 7 + Eee 900A
1GB RAM staci na bezne cinnosti, samozrejme nemuzes mit spusteno 10 aplikaci jako na vykonnejsim stroji, ale staci to. Osobne jsem ale preinstaloval na Visty, prijdou mi na nem rozhodne sviznejsi a 1GB RAM taky zatim staci. XP rozhodne nedoporucuju na 900A jsou kvuli jeho pomalejsimu disku nebyvale lenive, Visty ani 7ky tenhle problem nemaji...


pát 12.6.2009, 12:41
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7 + Eee 900A
Souhlas s kolegou nahoře.Měl jsem tento kousek donedávna.Vista na něm opravdu chodí o 500% lépe,než XP.A to tak,že velmi dobře.Sedmičky budou chodit taky bez problému.Akorát ta instalace trvá déle-ale to je vlastnost toho SSD disku.A 1GB RAM ? No,fungovat to bude,i SE7EN i Vista,ale nicmoc.Doporučuji za pětistovku koupit 2GB modul,je to pak někde jinde.Hlavně si můžeš vypnout virtuální paměť=rychlejší systém+1,5 GB disku navíc.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 12.6.2009, 15:19
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Windows 7 + Eee 900A
a nejake tipy co orezovat ve vlitu? hadam, ze asi to orezat chtit bude, pac na 16GB, kazdej mega dobrej


pát 12.6.2009, 16:48
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 7 + Eee 900A
Zkus si sehnat tuhle verzi:

Citace:
Windows 7 (7137) CZ x86
______________________________________________

Ořezáno o:

- Čínské a podobné lokalizační podpory ( zůstalo jenom EN a CZ Cool )
- VoiceSpeech ( ovládání PC hlasem, pouze EN -> hloupost )
- WSAT ( hloupé ohodnocování PC, které zbytečne zpomalovalo instalaci )
- Pár ukázkových videí, obrázků a písní v profilové složce ( zbytečnost )
______________________________________________

Výhody:

- Bezobslužná instalace, dáte instalovat a zatím si uděláte kafe Smile až přijdete k pc, bude na Vás čekat jenom připravená plocha Wink
- Zabírá max 5GB po instalaci
- Nakonec přece čeština ;)
______________________________________________

15x95,7MB + 1x41,1MB = 1,55GB

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 12.6.2009, 16:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Windows 7 + Eee 900A
a jeste jak je to s ovladaci a W7? najdou si je sami?


ned 14.6.2009, 23:08
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 7 + Eee 900A
To by me zajimalo take, ale jiz v souvislosti s EEE901.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 15.6.2009, 8:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Windows 7 + Eee 900A
Ovladače jsou přímo ve W7 a pokud jsou k dispozici novější tak si je W7 stáhne automaticky ve W Update, prostě nemaj chybu : ) Má to cenu zkoušet i s 1GB ram, taky plániju 2GB.

_________________
Používám jen Windows 7.


úte 21.7.2009, 9:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu