Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 WIN7/900A :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 18:52



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 WIN7/900A 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek WIN7/900A
tak co zkouseli jste?ja to mam v planu, jen nevim odkud jej stahnu.nemohl by mi nekdo poslat prosim nakou orezanou verzi pro tohle eee?


ned 21.2.2010, 22:09
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Pojede ti to úplně v klidu.900A jsem vlastnil a provozoval jsem na něm Vista Home Premium.Chodilo to to mnohem,mnohem lépe než XPčka.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 22.2.2010, 18:09
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
a co zvuky?nechová se hlasitěji než xp? disk nechroustá?me totiz zacalo xp blbnout(divne startuje) a proto uz se snazim si sehnat nejakou flashku na instalaci. proč si vlastně to tvoje eee prodal? jen kvuli malemu disku, nebo ještě kvůli něčemu?


pát 26.2.2010, 11:21
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Jede to lépe ,než XPčka (asi lepší podpora SSD disku).Prodal jsem ho kvůli velikosti disku,uhodl jsi.Jinak jsem byl s tím strojkem nadmíru spokojen.Nic jiného mi na něm nevadilo.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 26.2.2010, 16:53
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
no neuhodl, spíše jsem to někde nedávno četl :)
to fakt nehlučelo ani o trošičku více než když tam bylo XPéčko?
a co výdrž baterie?


pát 26.2.2010, 19:44
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Co myslíš tím "nehlučelo" ? SSD je tichý.Měl jsem tam 2GB RAM,vypnutý swap a frčelo to,jak podzimní vítr.XPčka se mi zasekávaly,chodily výrazně pomaleji,než ta Vista.W7 budou také OK.
Baterie mi ve Vistě vydržela trochu déle,díky lepším možnostem plánů napájení,které víceméně vlastně v XPčkách nejsou.Ale to bychom se dostali do zbytečné debaty,který OS je lepší,přičemž tady bude tisíc lidí tvrdit,že Vista je k ničemu a VIVAT XP !

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 26.2.2010, 21:14
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
a co ovladače,musel jsi nejaké shánět? má to cenu dělat s 1GB RAM?


sob 27.2.2010, 10:55
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Jóóó,tak to už si nepamatuju.Ale myslím,že po instalaci systému byla funkční wifi.Pokud se ti podaří počítač připojit jakkoliv k internetu,Vista i W7 si drivery seženou samy.
1GB RAM.Zkus to.Pojede to,ty sedmičky trochu svižněji než Vista,ale časem zjistíš,že 1GB je málo.Ale 2GB RAM stojí pár kaček.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 27.2.2010, 11:00
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
no kdyz me nechcou rodice koupit ani pitomy 4GB USB


sob 27.2.2010, 14:32
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek 900A Windows 7 drivers
ještě jsem sice neinstaloval, ale už mám skoro vše nachystáno, ted už jen čekám až mi rodiče objednají flešku,snad tuhle: http://www.lan-shop.cz/transcend-ts4gjfv30-v30-48530 .vybral jsem si správně? win 7 jsem stahoval z http://www.ulozto.cz/3980428/windows-7- ... .part3.rar .prográmek mám nějaký hp...blablabla... ted už jen sháním ovladače. takže poradte mi,jaké. mimochodem nějak divně se mi zacvakává klávesa ´´i´´ tak že ji někdy nenapíšu, stává se to někomu?


ned 28.2.2010, 17:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu