Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 WIN7/900A :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 22:23



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 WIN7/900A 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Tak teď jsi to ale opravdu hodně zamotal.Ty máš tedy v počítači DVA disky C: ?To jsi první na světě.Tak jak sis to MYSLEL,to fakt nejde.Nemám sílu to dál rozpitvávat.Opravdu,zanes to někomu,dej mu dvě stovky za přeinstalaci a máš po problému.Ve vší úctě,nezvládáš základy a pouštíš se do přeinstalací.Nedopadne to dobře.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 04.3.2010, 18:46
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
no tak jsem si koupl tu ext. mech. a nainstaloval win 7.ovladace jak jsi psal si nasly sedmicky samy.az na kameru, nefunguje mi ani ve skype.jak ji zprovozním?


pát 12.3.2010, 12:03
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Asi nijak.Nejede-li hned po instalaci,nevím.Leda dle přesného typu (ty ten typ máš napsaný,jak jsem ti to radil 2.3. v mém příspěvku) zkusit na webu výrobce té kamery.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 12.3.2010, 16:27
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
no tak jsem tam nainstaloval eee pc tray utility a jede i kamera, ale jen ve skype


ned 14.3.2010, 14:09
Profil

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: WIN7/900A
Dneska si do alzy ju vyzvednout hyperx 2GB modul a 32GB SSD od Ranu :-)
Tak se na ty sedmičky taky moc těšim všichni říkaj že to je mrštnější jak Xpa :-)
Malé OCC ale nedalo mě to :-)


pon 28.2.2011, 12:22
Profil

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: WIN7/900A
Tak 7mičky mám a je to frčák.Konečně můžu využít potenciál Atomu.Jediná věc co mě na win 7 štve je že mě nejdou Hotkey (ACPI) jde mi jen spánek a jas....Ale je to neuvěřitelně rychlé...I když nechám na max nastavení grafických fíčurek (Aby 7mičky hezky vypadali) tak i přesto mám nabootovano do 30 sek...No prostě paráda :-) Mohu jen doporučit!!!


stř 02.3.2011, 16:21
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Zkus ACPI z nějakého podobného modelu,ke kterému na Asus.cz bude.
Já mám ještě dotaz.Hledám tady už dvě hodiny a nemůžu to najít.W7 "blbě počítají" výdrž baterky.Nebo něco v tom smyslu.Tedy po čerstvé instalaci.Někde to tady je i na foru.Už to je nějak ošetřeno? Nějakým Updatem?Mám 901,kde je super baterka,ale abych šel o třetinu dolů,tož to nééé.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 04.4.2011, 18:26
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu