Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 WIN7/900A :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 WIN7/900A 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 900A Windows 7 drivers
Tlamo,za prvé nevím,proč zakládáš nové vlákno v podstatě o tom samém,jak bylo to předchozí.Za druhé,v tom jiném vlákně ses dozvěděl,že W7 si drivery seženou samy.Za třetí,nemáš co shánět ,na webu ASUS oficiální drivery pro tento model NEJSOU.Tedy za čtvrté,ti zbývá možnost č.2.
Možná bych poprosil admina o sloučení do vlákna Win7/900A. Je tady pak miliarda vláken ,která jsou o tom samém.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


Naposledy upravil Admin dne úte 02.3.2010, 13:43, celkově upraveno 1

Sloučeno.



pon 01.3.2010, 19:04
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
promin. jeste posledni otazka.flaska asi nebude,jde to instalovat i z karty?(mam 16GB kartu)


úte 02.3.2010, 17:43
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Tak to netuším,s tímhle tady mají zkušenosti jiní kamarádi.Já mám ext. mechaniku,tyto věci jsem nikdy ani nezkoušel.
Každopádně,podívej se teď aktuálně do správce zařízení(předokládám,že máš XPčka??),jaký název máš u wifi adaptéru a síťové karty.Opiš si přesně typ a model těch karet.Pokud by si W7 samy driver nenainstalovaly,tak pak ten driver seženeš na webu na jiném počítači (web výrobce hardwaru-Intel,Broadcom,atd..),no a třeba přes flashku ho nainstaluješ.Jak říkám,pokud počítač jakkoliv připojíš k netu,W7 se už pak o vše ostatní postarají samy.Hodně štěstí.

BTW,ty fakt nemáš žádného kamaráda,který ti půjčí flashku? V dnešní době?? Popř. externí mechaniku?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 02.3.2010, 18:48
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
no dobre udelam to tak,
no jednoho kamose mam ovsem vymlouval se nato ze ji ma zaplnenou a tak mi ji nechce pujcit


úte 02.3.2010, 19:48
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Hmm,tak to už je Tvůj boj.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 02.3.2010, 19:55
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
no tak s tou kartou to jde,jen kdyz sem to ale spustil tak mi vyskocila hlaska :instalační program systému windows setup nemůže vyhledat platnou jednotku k uložení dočasných souborů, a to mam 9GB volnych


stř 03.3.2010, 20:30
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Pokud vím,900A má 16GB SSD,což je 14,8 GB reálně použitelných.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 03.3.2010, 22:30
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
tak jeste jednou:
no tak s tou kartou to jde,jen kdyz sem to ale spustil tak mi vyskocila hlaska :instalační program systému windows setup nemůže vyhledat platnou jednotku k uložení dočasných souborů, a to mam 9GB volnych

ještě musím dodat že jsem se pokoušel o instalaci ze zapnutých xp!
protože mi to jinak nešlo.tobě se to podařilo na 1. pokus?


čtv 04.3.2010, 15:12
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN7/900A
Tak já taky ještě jednou:

Pokud vím,900A má 16GB SSD,což je 14,8 GB reálně použitelných.

9GB je pro instalaci málo.
A ano,mě se to podařilo na první pokus.Vzal jsem instalační DVD a nabootoval z externí mechaniky.Myslím,že tuto diskusi bude lepší skončit.Ty nepotřebuješ poradit,ty potřebuješ zanést počítač někomu,kdo ti přeinstaluje OS.Asi tak.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 04.3.2010, 17:06
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN7/900A
promin ze jeste otravuju,chtel jsem to vyresit tak, ze si udelam na mstnim disku 6,3GB mista(minimum pro tuhle vec) a nactu instalacku ktera bude na C: ulozena,instalacni soubory se budou ukladat na moji kartu(15GB,jako C:),jenze instalacka win. tu kartu rozpoznala jako 15MB, ne GB :( a volne misto nani je 0MB,takze mi tam ty instal.soubory nemohla dat :(


čtv 04.3.2010, 18:35
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu