Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 WIN 7 ZMěna pozadí :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20.1.2017, 3:36



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 WIN 7 ZMěna pozadí 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek WIN 7 ZMěna pozadí
Dobrý den,

dnes jsem zakoupila asus eee pc 1005HA a s hrůzou jsem zjistila , že nelze změnit pozadí obrazovky. Prosím poradíte mi někdo jak to ? Popřípadě jak vylepšit na WIN 7 professional nebo do toho pocitace dat WIN XP ? Jsem pocitacovy antitalent , ale tohle opravdu nezkousnu ze si tam nemuzu dat svuj obrazek :( dekuji moc za informace. díky díky :-)


čtv 18.2.2010, 19:31
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: WIN 7 ZMěna pozadí
Ahoj odtialto si stiahni System setting utility
Kód:
http://support.asus.com/download/download.aspx
alebo sa pozri ci ho nemas niekde v booku. Mal by tam byt od vyroby. Neviem ja som tam hned po kupe nahodil ultimate.


čtv 18.2.2010, 23:23
Profil

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: WIN 7 ZMěna pozadí
Díky ,to už se mi dokonce povedlo. :-) Ale stejne je to strasny , nejradsi bych tam mela stary Xp a bylo by to v pohode :-) a upgrade si normalne musel platit?


pát 19.2.2010, 8:41
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: WIN 7 ZMěna pozadí
Asi nejspíš tam máš startery a ty jsou opravdu děs, pokud tam budeš mít jakoukoli jinou distribuci, tak bude už v pohodě. O těch starterech se hodně píše všude na internetu, že jsou nějaké zbržděné, ale nedokáži sám posoudit, protože v den koupě 1005ky jsem hned nainstaloval ultimáty a jedou v pohodě. XP bych tam nechtěl, ale je to věc názoru.

_________________
Asus Eee PC 1005HA 2gb RAM, Windows 7 Ultimate CZ


pát 19.2.2010, 10:33
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: WIN 7 ZMěna pozadí
No tak ten starter 7cku ma kamaradova frajerka na hp mini a je to otras, co sa rychlosti tyka. Ja mam svoju 1005 ha nastartovanu okolo minuty a jej kym sa spusti tak to trva aj minutu a pol. Tiez tam ma nejaku speci utilitu na zmenu pozadia. Co ti brani mat nainstalovane aj xp aj win7? Ja to tak mam a nie je s tym ziadny problem.


pát 19.2.2010, 11:21
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN 7 ZMěna pozadí
Píše,že je počítačový antitalent.
Pamelo,najdi kamaráda,který ti systém přeinstaluje na jinou verzi,kterou si samozřejmě předtím řádně zakoupíš,za takových ,bratru třeba štyry tácy. :-)

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 19.2.2010, 17:15
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: WIN 7 ZMěna pozadí
ji bude stacit Home Premium nebo pokud je studentka tak si zjistit zda skola nema MSDN AA, ja diky ekonomce mam takhle sedmicky v profi verzi zdarma


sob 20.2.2010, 21:32
Profil

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: WIN 7 ZMěna pozadí
Díky díky za postřehy :-)... studentka sice jsem , ale u nás na škole se to asi nijak zařídit nedá :(... nebo se pokusím zeptat :-) Jinak ta rychlost je opravdu otřesná :-(. A ctyrka se mi za upgrade zase dávat nechce , to mi už příjde zbytečný malinko .:(


pon 22.2.2010, 10:13
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: WIN 7 ZMěna pozadí
Tak,jsou i jiné cesty,jak získat operační systém,že.Ale na tohle forum se to nehodí.Myslím ale,že zcela jistě v okruhu svých známých někoho najdeš...... :mrgreen:

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 22.2.2010, 18:11
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: WIN 7 ZMěna pozadí
Dej si tam Ubuntu netbook remix nebo EEEbuntu máš vystaráno :-)
Nebo win 7 nelegální z nějakého warez fóra ale to bych moc nedoporučoval ;-)


stř 24.2.2010, 14:31
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu