Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Win 7 a modem od Ufona ADU 520L :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 14:19



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Win 7 a modem od Ufona ADU 520L 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 6
Příspěvek Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
Poridil jsem si modem od Ufona AnyData ADU 520 L a po naistalovani na NTB Asus EEE 901 system hlasi modem jako nezname zarizene.Na stolnim PC s Win7 to chodi vporadku.Poradi nekdo jak na to?Dekuji


pon 12.10.2009, 13:57
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
Bylo by mnohem rychlejší navštívit stránky ufouna, zejména pak
http://www.ufon.cz/cs/c/zakaznik-u-fonu ... -modem.htm
.... je tam všechno. Jak jsem se dočetl, je součástí balení i instalační CD, tak nechápu v čem je problém. Pokud PC nemá mechaniku, stačí obsah CD zkopírovat na SD nebo USB flash a spustit :)


pon 12.10.2009, 18:19
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
No...To jsem samozrejme nainstaloval,obslusny soft se nainstaluje,ale modem to hlasi jako nezname zarizeni.Instaloval jsem to rucne i jsem zkousel automaticky jestli win neco najde,ale vysledek je stale stejny.Jde asi o to ze na PC mam plnou verzi a NTB mam osekanou verzi,tak tam asi neco chybi,ale nevim co a kde to pripadne doinstalovat.


pon 12.10.2009, 20:06
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
Pridavam obrazky.

1.
Obrázek

2.
Obrázek

3.
Obrázek


pon 12.10.2009, 20:27
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
U toho obrázku ze správce zařízení by bylo zajímavější vidět rozbalené "network adapters" - zda je tam vidět či nikoliv. Pokud tam je, tak bych zkusil přepsat ovladače.Pak taky zkontrolovat, zda je zaškrtnuto "povolit zařízení".
Ale jinak by bylo nejlepší to odinstalovat a začít znovu......
Taky mám pocit, že se nejdřív mají nainstalovat drivery a pak teprve zasunout ten zelený kolík :), systém by ho měl sám najít.


úte 13.10.2009, 7:51
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
Podle navodu by ho mel oznacit jako modem.Instaluju nejdriv ovladac a pak pripojim modem.Preinstalaci jsem zkousel nekolikrat ale stale bez vysledku.


úte 13.10.2009, 11:58
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
Sorry, opravdu je to modem :) , ale víc poradit neumím, snad jen reinstall systému :(


úte 13.10.2009, 13:54
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
m.cut píše:
------------------------------
"Jde asi o to ze na PC mam plnou verzi a NTB mam osekanou verzi,tak tam asi neco chybi,ale nevim co a kde to pripadne doinstalovat."
--------------------------------
Ano,strejdo,to je ten problém.NĚCO ti v té osekané verzi win chybí.To jsou holt ty vytuněné verze win.Resp. osekané v n-lite apod. Promiň,nemyslím nic zle ,ale tak to je.Ale CO a KAM doinstalovat ti asi nikdo neporadí.Nahrej tam pořádnej systém a bude to chodit.
Podpora určitých USB zařízení ti tam chybí,řekl bych.Taky mám na svém strojku originál XP Home,které jsou nějak upravené od výrobce,nicméně záloha instalačky na HDD je.A když jsem třeba instaloval svou tiskárnu,systém si z té zálohy doinstalovával "podporu tisku přes USB".Tak takového něco tam Tobě chybí.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 13.10.2009, 15:45
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
Nestačí ovladače podojit z Infíků originálních Win?
Chybí tam nějaký ovladač, nic složitého v tom není...
Taky nemám rád vytůněný Widle (humus), ale musíme rozlišovat mezi nimi a vhodně osekanými verzemi, protože přiznejme si, na EEE moc místa neni.
Pokud je tedy uživatel ve Win zabydlen, reinstalace kůli prkotinám je zbytečná. To sou takoví ti debílci, co si reinstallujou systém kůli každý drobotině...

A co takhle WUpdate?

_________________
* EEE PC 901 Green


pát 16.10.2009, 18:53
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Win 7 a modem od Ufona ADU 520L
Bohuzel nic nevede ke kladnemu vysledku.
V te verzi je pry vyhozena podpora modemu,tak holt budu muset jit pryc.


pát 16.10.2009, 22:33
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu