Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
Dobrý den,jelikož jsem tu nový a EEE moc neznam tak sem přeinstaloval moje EEE 1000HD na XP Profesional.Ale nejde mi wifi nejaky driver sem nainstaloval z Asus.cz ale nejde mi prosím nějak pomozte:)
Naposledy upravil Admin dne pát 01.1.2010, 18:18, celkově upraveno 1
Upraven název tématu, aby měl hlavu a patu
ned 27.12.2009, 19:23
VaKu
Re: wifi
Nacpi tam drivery z ASUS.cz ... ale jen ty pro tvuj typ Eee ... a musi to makat. Ale napsat ze "nejaky driver jsem nainstaloval" ... z toho cisi absolutni zakladni neznalost instalace XP na jakykoli pocitac. Pokud nemas alespon elementarni zkusenost se zakladni uspesnou instalaci doporucuji odbornika. Tohle se neda radit na dalku. A jinak....k cemu jsi tam narval professionaly ..... to se prihlasujes nekde do domeny??? Vzdyt ty homy jsou celkem dobre a nic tam nechybi. Dej tam puvodni homy z prilozeneho DVD. Tam je to i s driverama.
_________________ Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru