Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 WIFI n :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20.1.2017, 9:44



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 WIFI n 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 2
Příspěvek WIFI n
Přeji dobrý den mám eee1000H kterej má v sobě wifi kartu která podporuji i "n" rychlost taky mám routr D-Link který také podporuje tuto rychlost přesto to ukazuje max rychlost 150 Mb/s(i když sedím vedle něj) jelikož mám k routru připojen i Lan-disk tak by se hodila rychlost větší (sekají se filmy). Brácha má HP (wifi n , čip archeos a rychlost je 300Mb/s)
Nevíte někdo co s tím? Už jsem chtěl wifinu s ním vyměnit, ale HP si to hlídá a už v biosu mu to hlásí chybu.
Nevíte někdo v čem by mohl bejt problém? Případně jaká wifi (mini PCI pěkně uvnitř) karta do eee aby to fungovalo rychlostma kterýma má?
Děkuji Jan K :)


stř 07.10.2009, 13:09
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: WIFI n
Nechci kecat, ale myslím, že u EEE se musí "Nkovost" aktivovat v Správci zařízení v nastavení karty...

_________________
* EEE PC 901 Green


stř 07.10.2009, 21:20
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: WIFI n
to mám zapnuté jinak bych se nedostal ani na tu rychlost 150Mb/s , ale díky


čtv 08.10.2009, 4:40
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: WIFI n
Vzhledem k tomu, ze v dobe uvedeni Eee na trh nebyla wifi "n" standard, ale pouze navrh, muze se jednat o nejakou drobnou nekompatibilitu. Je-li to skutecne tak, melo by to jit vyresit ovladaci.

Na druhou stranu, myslim, ze to bude spise "rychlosti" jater (obecne vnitrnosti) Eee. Proste srovnavat Eee s HP (zvlaste pokud je to bussines line) nema smysl. Nechci ted prudit znacka vs jina znacka, ale je treba si uvedomit, ze Eeecka jsou navrzena predevsim jako levny pocitac.

Jinak predpokladam, ze to zkousis, kdyz jsi v te wifi siti sam? Protoze jinak se o prenosove pasmo z AP budes delit se vsemi ucastniky, coz se na rychlosti prenosu pochopitelne projevi.


stř 14.10.2009, 7:12
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu