Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 21.1.2017, 6:14



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
No jasne, ja se taky pripojim v hotelu v Nice bez jakychkoli problemu a doma, ac mam kolem tak 10 siti, musim lamat nastaveni a klofat tam ty hnusny cislicka. V tom Berline to kdysi asi meli pod DHCP a FREE! sit. Pokud ta sit neni OPRAVDU free, tak bez znalosti alespon zakladni problematiky WiFi standartu se pripojis tak leda do *77* . Bud studuj a louskej, nebo si porid mobilni pripojeni a budes mit klid.

Tohle vlakno je o nicem a plytvate tady radami kvuli lenosti.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


úte 03.3.2009, 9:17
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
Je standardu "g". Ta síť je určitě Free, už několikrát se mi na ni podařilo připojit.
Instaloval jsem v tomto pořadí:

WinXP SP1
Drivery
SP3

_________________
EeePC 701 4G SURF + WinXP SP3


úte 03.3.2009, 14:36
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
toPendi23: ...tak doufám, že už nemusím opakovat - Přeinstaluj znovu ovladač(e), páč SP3 to má tendenci "rozházet". ...a patchuj, a patchuj...
Poslední příspěvek tohoto vlákna pak bude Tvůj, jak jsi to vyřešil. Jinak všechno dobré, a nezlob se ;)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


úte 03.3.2009, 17:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
Ale taky to nemusí být ovladači. Pokud se v XP objeví dostupné sítě, a nelze se připojit, bude to spíš o tom, že ta síť je nějak zabezpečená. Pokud má třeba aktivní MAC controll tak se na ní normálně připojit nedá, i když XP to prezentují jako "nezabezpečenou síť".
U některých "free" sítí, třeba v některých kavárnách, obecních internetech atd. je nutná nějaká autorizace - nutné kontaktovat příslušného správce nebo si to najít na jeho webu.
Pokud se jedná o czfree.net, tak je obvykle potřeba být členem příslušné komunity a platit stanovené poplatky.
Pokud se tazatel už na tu síť někdy připojil, může zrovna to být důvodem, proč její majitel změnil zabezpečení :)


stř 04.3.2009, 13:38
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
Díky. Ale nejedná se jen o FreeCZ.net, ale i o jakoukoliv jinou nezabezpečenou síť. Každopádně díky za vaše příspěvky, ještě jde něco vyGooglit.

_________________
EeePC 701 4G SURF + WinXP SP3


stř 04.3.2009, 23:04
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 31
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
Ja osobne si myslim ze pujde o napevno zadanou IP adresu pro nejakou jinou sit. DHCP si pak nemuze natahnout jinou IP a neprihlasis se. Me se stalo to samy. Reseni je nasnade. Vymazat pevne zadanou IP, nebo si nahrat nejakej switcher na site.

_________________
Welcome to CRUEL world.
ASUS EEE 1000H XP


úte 24.3.2009, 6:34
Profil

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
mě se stalo to stejné, v jedné kavárně kde jsem se dřív připojoval bez problémů se najednou nepřipojím a píše mi to že sít nepřidělila IP adresu, zajímavé ale je že s htc touch diamondem se připojím bez problému a ip adresu mi to přidělí


stř 25.3.2009, 8:41
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
Na XP je takovej bug, když se připojuješ k zabezpečené WiFi a zadáš špatné heslo, občas se to tváří, že se Načítá IP adresa z DHCP, ale přitom se neděje vůbec nic a v tomto stavu to zamrzne. Nemůže to být i tento problém? Zkus znovu zadat heslo.

_________________
* EEE PC 901 Green


stř 25.3.2009, 9:26
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
tím to nebude ta sít je nezabezpečená je to freewifipoint ve Futuru v Brně


stř 25.3.2009, 9:42
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: WiFi je zapnuté, ale WinXP se nepřipojí
Zkuste: bezdrátové sítě-vlastnosti - upřednostňované sítě a tam to nějak zeditujte nebo rovnou všechno vymažte a začněte znovu.
Pokud to nepomůže, tak nevím.


stř 25.3.2009, 15:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu