Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 WiFi AP s WPA-PSK :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 23.5.2017, 14:45



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 WiFi AP s WPA-PSK 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek WiFi AP s WPA-PSK
Podařilo se někomu připojit na AP s WPA-PSK? mám Eee 701 s Xandrosem a nejde mi to v Linuxu se moc nevyznám.
AP normálně funguje jaký-koliv PC či NB se k němu připojí jen Eee odmítá :(
Pokud jsem přehodil AP na WEP tak se Eee připojilo, ale chtěl bych tam mít WPA-PSK přeci jen to je bezpečnější.


čtv 02.10.2008, 7:14
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: WiFi AP s WPA-PSK
Odpovím si sám Xandros to neumí ač je to tam jako volba :evil:
k AP s WPA se připojit nedá a ani podle tohoto se mi to nepodařilo řádně rozchodit
http://wiki.eeeuser.com/wpa_default_xandros

Linuxu jsen dal opět šanci a opět zklamal ...


úte 07.10.2008, 18:16
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: WiFi AP s WPA-PSK
Sice je to nemila zprava, nicmene alespon diky, ze jsi napsal. Alespon se nemusi ostatni trapit a rovnou se na to muzou vyprdnout.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 07.10.2008, 18:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: WiFi AP s WPA-PSK
Tak jsem zkusil dát ještě jednu šanci ... a WPA běží ... zatím testuju
postup
1. kompletně jsem obnovil Xandros z přiloženého DVD
2. postupoval jsem přesně podle návodu http://wiki.eeeuser.com/wpa_default_xandros
3. a po restartu jsem se připojil k AP s WPA
4. updatoval jsem balíčky Xandrosu

zdá se že to funguje zítra zkusím další AP s WPA

Předtím jsem zřejmě někde udělal chybu a nebo tím že jsem updatoval před úpravou WPA se někde něco po... a prostě to nešlo

Podotýkám v Linuxu jsem úplnej začátečník


úte 07.10.2008, 20:44
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: WiFi AP s WPA-PSK
Pripojnie v Xandrose funguje, ale az po update odtialto http://update.eeepc.asus.com/p701/testi ... s%20issue/
Nainstaloval som atheros-swan-modules a xandros-wpa-supplicant a po restarte nabehla siet WPA-PSK, ktora mi dovtedy nchcela nabehnut. Ked som mal nezabezpecenu siet, tak vsetko fungovalo bez problemov aj predtym. Tie dalsie veci som neinstaloval, neviem ci to ma vyznam, ked som siet rozbehal. V linuxe sa nevyznam, tak nechcem riskovat ze nieco pokazim. Ale ak ma niekto chut to vyskusat a napisat prispevok, budem velmi rad, pretoze mne trvalo skoro 2 tyzdne, nez som prisiel na tuto moznost.


sob 11.10.2008, 17:11
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu