Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Wifi 901 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.10.2017, 5:31



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Wifi 901 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 5
Příspěvek Wifi 901
pomoc na 901 mi internet po kabelu jede super ale s wifi to jede extremne pomalu ale jakmile taham v siti z druheho kompu tak to funguje dik za radu


pát 06.2.2009, 21:40
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Wifi 901
NEMTUDOM MAGYAROM [česky: Ja nerozumet madarsky]
Prosím Tě, ptáš se na co?!

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


pát 06.2.2009, 21:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Wifi 901
ty tomu nerozumis na co se ptam?


pát 06.2.2009, 21:50
Profil

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Wifi 901
na to ze int. pres wifi jede pomalu


pát 06.2.2009, 21:51
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Wifi 901
Jóóó, fakt?! Opravdu jsem to nepochopil :(
A kdy jede ta wifi pomalu? Jak daleko jsi od nejbližšího přístupového bodu? ...a spoustu dalších otázek.
Podívej se na net, a přečti si něco o wifi. Zjistíš co vše má vliv na rychlost, potažmo kvalitu příjmu ;)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


pát 06.2.2009, 22:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Wifi 901
daleko nejsem tak tri metry a mam jeste velky notebok a ten jede normalne tak 6MGB na malem to jede tak 250 kB


pát 06.2.2009, 22:19
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Wifi 901
...Co je to za přístupový bod (veřejný/domácí/poskytovatel)? Jak je nastavený? Jede ten "malej", když ten "velkej" jede taky? Co máš za OS (operační systém) na velkém i malém ntb?... etc. etc.
Problém technického rázu musí být popsán technicky!!!
Takže, promiň, než se zeptáš:
1) podívej se nejdřív jestli obdobný problém už někdo neřešil, a někdo jiný na něj neodpovídal
2) ujasni si co chceš vědět
3) dej dohromady potřebné údaje
4) pak srozumitelně popiš a ptej se (viz. také pravidla tohoto fóra)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


pát 06.2.2009, 23:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Wifi 901
mam domaci sit pres router vse mi jede na xp ,velky jede porad ale maly jede jen pomalu ale kdyz dam opravit bezdratove pripojeni a po tom dam tes pripojeni na dsl tak to profrci super ale pak to zase spade a jede to pomalu.ty rikas napisto technicky ale nejsem tak velky odbornik abych to popsal lip.sit mam nezaheslovano a mam i v praci zaheslovanou a to same ale jakmile pripojim kabel tak to zase frci. Dik


pát 06.2.2009, 23:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Wifi 901
...dobrá, a co takhle:
Citace:
"Mám doma bezdrátový router značky XY připojený přes DSL linku od XYZ s teoretickou rychlostí 1234Mb. Domácí síť mám nakofigurovanou jako nezaheslovanou (Opravdu?! Takže se připojí i soused?).
Netbook Asus EEE 901 s WinXP mi dosahuje na této síti řádově nižší rychlosti (cca xxxkb) než notebook značky ABC s wifi (uvést použitý čip QWE, nebo přesný typ ntb) také s OS WinXP. Oba ntb mají instalovaný SP verze x, a nejnovější ovladače pro wifi kartu.
Zkusil jsem již to a to, ale nic nepomohlo.
Můžete mi prosím poradit, jak dosáhnu toho, aby mi oba ntb šli přibližně stejně rychle?"

To že po kabelu "to frčí", je způsobeno tím, že kabel není a)téměř ničím rušen, b)se na něj nepřipojí ten soused :), c)síť až po router pojede takovou rychlostí jaká je rychlost síťové karty.
Máš ten router nakonfigurovaný pro možnost připojení kolika uživatelů, a jak? Jakou rychlostí (teoreticky) pojede každý z deseti uživatelů, když pojedou současně na lince s rychlostí 8MB?

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


pát 06.2.2009, 23:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Wifi 901
ja mel podobny problem ale s tim ze jsem nebyl hned u routeru ale od nej trosku dal kde mi se velkej notebook bez problemu pripojil ale 901 vubec, tak jsem chodil po byte az jsem nasel misto kde to zvladlo i eee ale rychlost byla katastofalni spis nepouzitelna nacetlo to treba pul stranky a konec a to jsem mel cca 30proc.signalu.tak jsem zkusil preinstalovat ovladace myslim jsem ty puvodni nahradil ovl. od RALINK nebo jak to se jmenovali a pripojoval se pres ne a problem nacitanim stranek byl pryc, internet byl najednou pouzitelnej. odkaz na ty ovladace je tady na foru.
nejsem tak technicky dokonalej a vyspelej jak ostatni tady, ale treba ti to pomuze jako me.


sob 07.2.2009, 11:10
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu