Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 web kamera :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 30.5.2017, 7:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 web kamera 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek web kamera
Nějak mi moje 901 nemůže najít kameru. Když zpustím ECAP, napíše mi to že nemám hardware pro videozáznam. Nevíte někdo čím ti je? Děkuji


pát 29.8.2008, 14:54
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: web kamera
instaloval jsi ACPI z driveru ? máš ji v Biosu zapnutou ?

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 29.8.2008, 15:34
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: web kamera
to se me moc ptáš, kdyz jsem eee koupil tak normálně kamera šla ale najednou jí to nenajde, vše tam bylo už nainstalované a snad jsem se v ničem nehrabal....


pát 29.8.2008, 16:55
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: web kamera
pokud jsi nepreinstalovaval tak bych tipoval ze se ti ji povedlo vypnout.
V tray vedle hodin bys mel mit takovej "modrej ctverecek" kdyz na nej kliknes pravym tlacitkem tak ti tam vyskoci nabidka rozliseni, zapnout/ vypnout - wifi, bluetooth a kameru.

tak se mrkni tam.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 29.8.2008, 17:13
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: web kamera
Mně zas nejde webka na EEE 701. Nevím, zd dřív šla- mám ho už po někom...


ned 14.12.2008, 11:49
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: web kamera
jojo to mas v biosu..... mam tky 701 a musis se dostat do biosu (mackat F2 pri startu NTB)a tam se musis nak instinktivne dostat na stranku kde mas ruzny veci (je tam seznam a u toho je dycky enable/disable) a webku si musis nastavit na enable a valis....


čtv 09.4.2009, 14:29
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: web kamera
De to i přes SW v trayi od ASUSu...

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 09.4.2009, 15:33
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu