Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 08.12.2016, 23:57



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2011
Příspěvky: 24
Příspěvek Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
Zdravím, mám menší problém (zase), po reinstalu na win7 se mi přestala ukazovat webka v počítači, ale to jsem vyřešil trochu.... Horší je to, že mi webka všechno snímá naopak, jakoby ta čočka vevnitř byla naopak.... Prosím o radu, co se mohlo pokazit a jak to vrátit, přidal jsem i screen jak to snímá všechno, Díky za každou radu ;)) Sorry za ten hnusnej obrázek, ale intr je hold hnusnej =D


Přílohy:
Poznámka: Takhle to všechno snímá...!!
Webka.jpg
Webka.jpg [ 197.79 KiB | Zobrazeno 1806 krát ]
stř 30.11.2011, 21:44
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
A kdyz nekomu zkusis zavolat treba pres Skype, tak te vidi taky obracene? Vim, ze neco podobneho mel znamy, ale vsude jinde byl videt prave normalne.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 09.12.2011, 11:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2011
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
To nevím, nezkoušel jsem.... Ale i přes aplikaci na webku v prohlížeči mi to ukazuje obráceně, tak nevím.... Zkusím, pak napíšu ;)


pát 09.12.2011, 21:37
Profil

Registrován: 09/2011
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
Ale podle mně to bude furt stejný... jinak by to nefotilo obráceně...


pát 09.12.2011, 21:42
Profil

Registrován: 09/2011
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
Takže jsem konečně odzkoušel i webku přes skype a pořád stejnej výsledek... vidí mně obráceně... =(( Musí být něaká cesta ke správnému chodu kamery... Stačilo by nainstalovat novej driver?? Kdyby jo, tak bych prosil o link, na asus.com žádnej není, to už jsem zkoušel.... díky


ned 11.12.2011, 23:28
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
Tak zkus preinstalovat system, treba tam mas nejakou breberku.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 12.12.2011, 17:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2011
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
=D tak to dík, ale jestli pomůže jen reinstal tak mi to nevadí =D =D nemám kam udělat zálohu.... Dík ;)


úte 13.12.2011, 8:43
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
Mne se to v sedmičkách taky stalo. Ale když jsem to později chtěl taky pořešit, chodilo to již normálně. Nevím, co v mezidobí tomu napomohlo, každopádně se tak stalo. Já bych zkusil reinstalovat ovladače pro kameru, většinou jich bývá na stránkách několik (výrobce používá několik typů) - zkusit všechny nalézt ve variantě pro Windows 7 (Google).

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


úte 13.12.2011, 18:48
Profil

Registrován: 09/2011
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
Hledám jak nejlíp umím =D zatím nic... bylo by fajn vědět název webky co má v sobě 1000H-čko.... Zkusím ještě pohledat, kdyžtak díky za ten název... ;)


úte 13.12.2011, 21:49
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Web kamera snímá všechno naopak...!!! =D
Podívej se do Správce zařízení, bude tam pod Zařízení pro zpracování obrázků něco typu webcam (může to mít různý název). Ve vlastnostech bude možná k nalezení podrobnější popis. Anebo tam bude v horším případě (to spíš) obecný ovladač Microsoft a to nám moc nepomůže :-) Můžeš tam zkusit dát aktualizaci, ale jestli to pomůže... U přítelkyně v 1000H je jenom Zařízení pro zpracování obrázků. Já osobně bych ještě v tom správci webkameru dal odinstalovat a nechal ji nahodit znova...

A ještě něco, jakou máš verzi BIOSU? V některých byl s web problém...

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


stř 14.12.2011, 0:23
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu