Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Vývoj sw pod .net na EEE :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 08.12.2016, 23:59



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Vývoj sw pod .net na EEE 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Vývoj sw pod .net na EEE
MobyDick píše:
jiste, podle HDtune je tam rozdíl cca 4mb v rychlosti, rozdíl nepozoruji.
Nechápu, proč sem taháš porovnání s klasickým HDD.


Zajímavé ovšem je, že jiným lidem vychází benchmarky těchto disků jinak:
http://jkkmobile.blogspot.com/2008/08/a ... tests.html (2. a 4. graf)
http://jkkmobile.blogspot.com/2008/07/a ... tests.html (1. a 3. graf)

Dle mého soukromého testu 4GB karta neni tak rychla, ale stale je 2x rychlejsi, nez 8gb.

A ano... opravdu - je tam rozdíl v rychlosti zápisu 4mb/s - na jednom disku je 10 a na druhém 5... v tom opravdu není rozdíl... :-)


pon 29.9.2008, 18:52
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Vývoj sw pod .net na EEE
Prosím držte se tématu... Flamovat o ssd můžete jinde. Zde se prosím držte tématu... Vlite mi píše že potřebuje nějaký wimbněco.dll v root adresari vlite. Tak jsem hotam skopíroval. Vlite spustil v pořádku, začalo to něco kopírovat z dvd instalacky Vist, proběhlo to ( asi 15min.) a potom zůstaly hodiny. Pro upřesnění jsem to zpracovával na Intel C2D 2.4gHz, 2gb ramky a 7200 pevném disku, sbernice sata2. Tak nevím kde je chyba, nezkoušel jste někdo?

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


úte 30.9.2008, 10:31
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Vývoj sw pod .net na EEE
Ahoj,

prosím podařilo se někomu nějak rozchodit VB.NET na eee 701. Resp. nainstalovat ho nějak na SD kartu, nebo například rozchodit nějakou portable verzi? Po nainstalování standartní dodávané verze Win XP na disku není dostatek místa. Chápu že se v tom na 701 nedá moc dělat, ale jako nouzovka je to dobré.

díky všem za rady.


čtv 12.3.2009, 21:17
Profil

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Vývoj sw pod .net na EEE
Pro mcgogo - no jen jsem videl na www.Board4All.cz portable verzi nestahoval jsem to takze nevim jak to funguje ale to si asi najdes a otestujes,

Jinak mam 1000H s 2gb ram a pouzivam net studio 2008, neni to s rzchlosti tak kriticke jak jsem se domnival, SharpDevelop sice znam ale je tam mensi problem, nebo aspon byl drive, pokud pouyivas externi komponenty tak nekdy si s nimi moc nerozumel


pát 13.3.2009, 9:19
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Vývoj sw pod .net na EEE
Tu portable verzi jsem zkoušel, našel jsem na netu celkem asi dvě, ale ani jednu jsem nerozchodil. Vždy nějaká chybová hláška. Sharp develop je zřejmě asi nějaký free C#, já bych chtěl VB. Zkoušel jsem i takové ty finty jako přisdílet SD kartu do adresáře v Program Files a pak instalovat do toho adresáře. Stejně se polovinu toho co instaloval snažil nacpat na Cčko.


pát 13.3.2009, 10:36
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu