Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Vynechava klavesnice ? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.10.2017, 14:43



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Vynechava klavesnice ? 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 5
Příspěvek Vynechava klavesnice ?
ma eee 701 .. a asi mam porouchanou klavesnici dela to od zacatku co ho mam.. na klavesnici pisu rychle jako na pc .. ale klavesnice jse mi probiha a klavesy uplne nahore lupou napr pause break strasne lupe ..to mi ale az tak nevadi ovsem kdyz zmacknu klavesu na boku trosku dole treba tak vynecha skousel jse to na druhem eee na invexu a tam to bylo lepsi dela vam to nekomu ? mam si zvykat a nebo skusit reklamaci jinak jsem s eee spokojeny :) beh xp je super


sob 11.10.2008, 15:45
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Vynechava klavesnice ?
slax: nevim jak moc ti vynechava, ale veskere klavesy je treba mackat opravdu kolmo dolu - taky jsem si toho uz vsiml. Kolikrat clovek neco pise a tim, ze macka prstama zboku to nakonec nic nenapise.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 13.10.2008, 8:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: Vynechava klavesnice ?
bohužel je to tak, je třeba klávesy mačkat veprostřed, jinak nefungují. Doufám že u 1000H to bude lepší, 701 byla peklo


úte 21.10.2008, 20:09
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Vynechava klavesnice ?
to mi ani tak nevadi spise mi vadi ze to vynechava nahore..kombinace FN a F klaves..:(nekdy se stane ze to udela az na popate dela vam to nekomu ??nemel bych to reklamovat..?


úte 21.10.2008, 20:27
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Vynechava klavesnice ?
TAK JAKO U h1000 je to stejné, musí se mačkat uprostřed..připadá mi, že celkově je ta klávesnice poměrně nekvalitní a lupe mi taky ,každou chvíli v jiné klávese..


ned 15.2.2009, 14:01
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu