Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Výměna SSD v 901 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24.9.2017, 14:20



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Výměna SSD v 901 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Výměna SSD v 901
Zdravím,

tak jsem koukal na alza.cz a mají skladem již Runcore ssd do eee. 3500 stojí 32gb a 5500 myslim cca stojí 64 gb. Jen kdyby to někoho zajímalo.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 22.5.2009, 9:31
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Výměna SSD v 901
Díky chlape, už ho mám doma! :)


čtv 28.5.2009, 20:11
Profil

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: Výměna SSD v 901
Je ta rychlost co tam píšou reálná?


čtv 28.5.2009, 21:23
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Výměna SSD v 901
Já ho měl koupený z ebaye a bylo to sakra poznat :D
Samozřejmě to nebylo úplně přesně tak rychlé při zápisu jak píší, ale hodně se to tomu blížilo.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 29.5.2009, 7:13
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Výměna SSD v 901
Hmmm, tak jsem ten disk chtěl konečne dát do Eeečka 901, když už se mi doma válí dva týdny, a von se tam kurňa nevejde. Přečuhuje usb konektor. Psal jsem do Alzy, ale zatím žádná odpověď. Chtěl bych to porovnat s jiným, ale momentálně nemají žádný skladem :?


čtv 11.6.2009, 17:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Výměna SSD v 901
Jen malý dotaz... nekoupil jsi PATA?! verzi?....

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 18.6.2009, 16:08
Profil ICQ

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Výměna SSD v 901
MobyDick píše:
Já ho měl koupený z ebaye a bylo to sakra poznat :D
Samozřejmě to nebylo úplně přesně tak rychlé při zápisu jak píší, ale hodně se to tomu blížilo.

Ahoj, můžeš udělat nějaké testy? Například HD tach, sandra... a hodit tady screen těch testů? Zajímalo by mě jestli jsou rychlejší ty ssd disky, než ty rychlé verze od ASUSu. Dík.


ned 21.6.2009, 9:41
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 18
Bydliště: Praha/Prešov
Příspěvek Re: Výměna SSD v 901
burticek+all: Zaujimalo by ma ktorym modelom SSD ste si vylepsili vase eeePC. Na strankach http://www.runcore.com/content/products/ uvadzaju dva modely: SATA a PATA. Poradte ktory je lepsi pre eeePC901 a preco.

_________________
EeePC 901 black 2GB Ram +WinXP & Slax (SSD 4+8GB)
+16GB SDHC Adata class6 +4GB USB Key OCZ Turbo +Nokia GPRS/Edge


ned 21.6.2009, 22:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Výměna SSD v 901
Ocel píše:
Ahoj, můžeš udělat nějaké testy? Například HD tach, sandra... a hodit tady screen těch testů? Zajímalo by mě jestli jsou rychlejší ty ssd disky, než ty rychlé verze od ASUSu. Dík.


Bohužel nemohl, když se podíváš do mého podpisu, zjistíš, že eee už dloooouho nemám.
Zvolil jsem si raději luxusní hliník než šuntovní plast :D (vyměnil jsem eee za HP mini 2140)

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 30.6.2009, 7:17
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Výměna SSD v 901
2Tiger: Já ho kupoval v Alze a tam mají jen Sata. Btw. Kuba78 dělal test HDtachem: http://forum.mujeee.cz/upgrade-ssd-disku-v-eee-t287-60.html


stř 01.7.2009, 1:12
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu