Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Výměna cpu :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 17.1.2017, 13:04



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Výměna cpu 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Výměna cpu
Zdravím, je možné výměna cpu? Nedostal jsem se este fyzicky k eee, planuji koupi.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 01.5.2008, 21:01
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Výměna cpu
no cpu je pridelano napevno ale naslo se par maniku co meli sikovne ruce a cpu odpajeli a pak vymenili takze vymena mozna je ale zalezi na tom jak ses sikovny nebo mas znameho technika ;)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


pát 02.5.2008, 10:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Výměna cpu
čili pro laika možné odpájení cpu není... Na druhou stranu by to pak ztratilo svůj účel, kdyby do toho někdo rval něco žravějšího


pát 02.5.2008, 18:18
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Výměna cpu
No to každopádně.... ;) jen mě to zajímalo... až dneska jsem si všiml že tu otom vlastně článek je. Do tohohle se pouštět nebudu... sem softwerář ne plechař *40*

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 02.5.2008, 18:37
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Výměna cpu
1742 píše:
čili pro laika možné odpájení cpu není... Na druhou stranu by to pak ztratilo svůj účel, kdyby do toho někdo rval něco žravějšího

no ono jde o to prave ze mobile pentium ktere do toho dali je mene zrave a vykonejsi :)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


pát 02.5.2008, 19:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Výměna cpu
Hmm najit se nekdo kdo by to praktikoval v cr... byl by to dobrej privydelek ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


ned 04.5.2008, 8:54
Profil ICQ

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Výměna cpu
ja bych se toho nebal, nejvetsi problem je to odpajeni mnoha nozicek ale proto ze je ten celeron uz stejne asi nevyuzitelnej tak se pri tom muze klidne znicit, napajet tam to pentium by uz melo bejt v pohode, jen by me zajimalo kde sehnat to pentium ulv 753


ned 04.5.2008, 10:08
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu