Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 výběr OS po instalaci XP z flashky :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 23.5.2017, 14:43



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 výběr OS po instalaci XP z flashky 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek výběr OS po instalaci XP z flashky
Ahoj všichni,
po instalaci XP prof. mám při startu na výběr vždy dva, což nechápu:
1. Micsrosoft Windows XP Professional
2. USB repair NOT to start Micsrosoft Windows XP Professional

Co to je to druhé? A jak se toho zbavim?
Díky :-)

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


úte 23.12.2008, 19:41
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: výběr OS po instalaci XP z flashky
A ještě jedna věc, nainstaloval jsem ze stránek asusu všechno. Ale na jiných noteboocích od tohoto výrobce lze přepínat tlačítkem s běžícím panáčkem, režim výkonu notebooku. Tady to tlačítko není ani jsem nepřišel jak jinak ten výkon přepínat, kvůli spotřebě baterky. U HP se to přepíná pomocí ikony v oznamovací oblasti. Jde to tady vůbec nějak? Chybí mi ještě nainstalovat nějaký plug-in?
Díky :-)

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


úte 23.12.2008, 19:56
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: výběr OS po instalaci XP z flashky
mám pocit, že se to jmenuje eeeCTL

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 23.12.2008, 20:11
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: výběr OS po instalaci XP z flashky
Jsem to hledal a to je asi ěnjaká utilita na přetaktování, to neni úplně to co jsem myslel :-)
Já chtěl něco na přepínání úsporného režimu, maximálního výkonu, optimální výkon a podobně :-)

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


úte 23.12.2008, 20:25
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: výběr OS po instalaci XP z flashky
tak je to tohle :
super hybrid engine utility :

http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/EeePC/ ... 080619.zip

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 23.12.2008, 21:26
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: výběr OS po instalaci XP z flashky
Jo to jsem instaloval a k čemu to vlastně je? Nechápu proč to tam při tom bootování je...

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


úte 23.12.2008, 21:31
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: výběr OS po instalaci XP z flashky
no tohle je utilita, ktera ti v trayi vedle hodin udela ikonu, a kdyz na ni kliknes pravym cudlem tak ti nabidne ty power profily.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 23.12.2008, 23:08
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: výběr OS po instalaci XP z flashky
díky :-) maximálně nabitá baterie je profil co to ejde na plný výkon asi, že?
A proč to je na výběr při tom bootování a k čemu to je? a hlavně jak udělám aby nabíhali hned xpéčka bez toho výběru? díky :-)

_________________
moje notebooky :-)
hlavní: HP compaq 6735s - Vista Home Basic
A pak už jen G1 a Acer n311


stř 24.12.2008, 0:34
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: výběr OS po instalaci XP z flashky
Staci kdyz na disku ( C: )
upravis soubor boot.ini
Takhle

Kód:
[Boot Loader]
timeout=0
Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[Operating Systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

_________________
[EEE 701 4G WHITE]
RAM 2GB; SDHC 16GB;
powered by GENTOO LINUX;
kernel 2.6.27-gentoo-r8


stř 24.12.2008, 13:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu