Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Vyber domaciho multimedialniho centra :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 26.5.2017, 11:10



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Vyber domaciho multimedialniho centra 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Vyber domaciho multimedialniho centra
Aktualne jakozto domaci "server" provozuji Dell SX270 (P4 - 2.6GHz, 1GB RAM,..) a tak jsem nejak dospel k nazoru, ze by bylo mit pekne pocitac primo u nebo na televizi a tak vybiram nahradu. Idealne samozrejme, aby ten novy mel HDMI a zvladal prehrat i Full HD video a hlavne, aby to nehucelo jako turbina - chci to do loznice k televizi.

Mel jsem vybrany Asrock ION 330HT:
:arrow: http://www.asrock.com/nettop/overview.a ... 330HT/W7HP

Aktualne vsak byl predstaven HAL3000 sampION II, ktery mi prijde o trosicku dal:
:arrow: http://www.hal3000.cz/index.php?i6item=71630

Dovedl by doporucit nekdo neco dalsiho? Samozrejme vyssi vykon a nizsi cena je to, co se pocita *40*.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 14.11.2010, 15:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Vyber domaciho multimedialniho centra
Ja mam asi 3 mesice Acer Aspire Revo,R3610,ma taky ION,naprosta spokojenost.Hodne USBcek,esata,HDMI,malicke,tichucke.Mam to na plazme 107cm,pohoda.Stalo me to nove 5400,-Kc.Ale posilhaval jsem i po mini kouscich Zotac.
Podivej se na www.lan-shop.cz a zamer se na kousky Pegatron.To je defacto Asus.Je tam kousek za Tri tacy s IONem,akorat bez disku.To doma neco najdes,ne?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 14.11.2010, 16:29
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Vyber domaciho multimedialniho centra
Dik za info, podivam se. Libi se mi i novy Asrock Vision 3D, ale cenove je uz dost mimo:
:arrow: http://www.alza.cz/asrock-vision-3d-cerny-d196913.htm

V kazdem pripade jsem jeste zapomnel zduraznit, ze chci rozhodne integrovane WiFi a taky bych rad neco, co muze bezet 24 hodin v kuse, aniz by se to "speklo" *47*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 14.11.2010, 17:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Vyber domaciho multimedialniho centra
Jasne.Alza tam tech kompiku ma milion.Nehledej zbytecnosti.Dvoujadro ATOM,ION grafika,HDMI,wifi a fertyk.Vali to,jak raketa.Pro ilustraci Need For Speed Underground2 tusim na plne detaily.FullHD video v pohode a vytizeni procesoru je na 10ti %.
Mam to zaple nonstop,prikon 15W.Pod stolkem mam bezdr. klav.+mys.Stahnu z netiku DVD,rovnou se podivam.Bomba.

EDIT. 6588,- s DPH na Alze.Revo R3610.Muzu doporucit.OS nejaky doma najdes.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 14.11.2010, 17:20
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Vyber domaciho multimedialniho centra
petrulin1: tak rozhodne chci cokoliv bez OS, odmitam zbytecne priplacet. Ten Pegatron nema HDMI a obecne jsem byl clovekem, co dela servis od techto ultramega uzkych zrazovan z duvodu velmi spatneho chlazeni. Respektive na nejakej Word asi v pohode, ale aby to bezelo nonstop to neni vubec stavene a uz pry videl jeden kompletne zpecenej. Faktem taky je, ze vestavena mechanika taky neni marna - ale vyslovene na ni netrvam. Kdyby se tak ten sampION II od HAL3000 dal sehnat bez OS.

BTW tech 15W si vzal kde?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 14.11.2010, 18:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Vyber domaciho multimedialniho centra
Ja ti nevim,kdesi jsem tu spotrebu cetl.Co se tyce speceni,nevim,ale to netopi.Vrtulka jede temer neslysne porad,ale leti z toho vzduch trosku teplejsi,nez okolni.Ale v tom pripade bys byl mozna spokojen s Eee Box.Ten je v kovovem chasis.Nektere modely jsou s Radeonem HD uznevimkolik,ale nechodil mi dobre.S timto strojkem jsem spokojeny.Jede uz tri mesice nonstop krome obcasnych restartu pri aktualizacich OS.Ty kousky tebou vybrane se objevuji i na aukru.Ale to ty jiste vis a vyber nakonec zvladnes nejlepe sam.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 14.11.2010, 22:14
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Vyber domaciho multimedialniho centra
petrulin1: pravdou je, ze s cim vetsim okruhem lidi to resim, tak se naprosto vzdaluji od konkretniho vyberu u koupe. Cim vic lidi, tim vic nazoru a tim vic jsem vis kde.

Jinak tech 15W je podle me extremne malo a nemyslim si, ze by se jednalo o realnou hodnotu. Schvalne koukni, kolik W ma trafo (tipuju bud 65W nebo 90W). Nicmene nekde jsem cetl, ze hodnota kolem 35W je velmi slusnym vysledkem (klik zde).

EEE Box se mi moc libi, ale ta verze s mechanikou je uz nad cenou, kterou chci obetovat - coz je tak idealne 8k bez DPH.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 14.11.2010, 22:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Vyber domaciho multimedialniho centra
Mám zkušenosti s verzí EB1501 (čili USB 2.0 ještě) a nemůžu si stěžovat.
:arrow: Asus Eee Box EB1501U


ned 14.11.2010, 23:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Vyber domaciho multimedialniho centra
Jiri.Sko: po tom jsem taky posilhlaval. Mimochodem, bezi ti nonstop v provozu? Jak se chova?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 15.11.2010, 9:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Vyber domaciho multimedialniho centra
Joo, to jsem nezkoušel. Nejdéle mi běžel asi 36 hodin bez problému.


pon 15.11.2010, 12:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu