Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Utilita pro klávesové zkratky :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.10.2017, 6:30



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Utilita pro klávesové zkratky 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2011
Příspěvky: 4
Příspěvek Utilita pro klávesové zkratky
Zdravím, neví prosím někdo přes jakou utilitu se dájí v XP u EEE 1000H nastavit na různé klávesové tlačítka vlastnosti jako např.: vypnutí displeje, změna rozlišení atd. Jednou jsem to už nastavené měl, ale ted po nové instalaci na to nemohu přijt. Děkuji za radu.


úte 11.1.2011, 12:10
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Utilita pro klávesové zkratky
Máš nainstalovany ACPI?


úte 11.1.2011, 13:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Utilita pro klávesové zkratky
saamot: Nepíšeš zrovna srozumitelně. Pokud ti jde o ty 4 tlačítka nahoře, tak ty se nastavují přes utilitu EeeInstantKey. Pokud myslíš tlačítka F1-F12 + Fn, tak to potřebuješ mín nainstalované ovladače ATK(ACPI). Ty se ale nedají konfigurovat, funkce je pevně dána (viz piktogramy na tlačítkách). Vše je ke stažení na Asusu a při Recovery na tovární nastavení jsou už automaticky v systému.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


úte 11.1.2011, 13:59
Profil

Registrován: 01/2011
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Utilita pro klávesové zkratky
Omlouvám se, za méně srozumitelnou otázku, ale pochopena byla správně. Jde mi o ty čtyři tlačítka nahoře, hlavně to ztmavování displeje. ACPI nainstalované mám stejně tak i EeeInstantKey ale v tom mi jdou nastavit poze horké klávesy 3 a 4 ale to ztmavení mi nikde přenastavit nejde. Byla by ještě rada? Děkuji.


úte 11.1.2011, 23:28
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Utilita pro klávesové zkratky
Přítelkyně má 1000h, takže to nemohu teď prozkoumat (brát ji ho nebudu ;-) ). Ale mám za to, že ty dvě tlačítka jsou programovatelné a další dvě napevno dané. Myslím, že je to tak i v manuálu.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


úte 11.1.2011, 23:50
Profil

Registrován: 01/2011
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Utilita pro klávesové zkratky
100% to přenastavit jde a to na jakoukoliv klávesu, měl jsem to takhle nastavené přes rok, ale už si nemůžu vzpomenout přes co jsem to dělal. Jestli to nebylo něco ve windows nebo jiná utilit. Asi budu muset hledat dal, ale pkud by byl ještě nějáký nápad, sem s ním. Díky...


stř 12.1.2011, 9:27
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Utilita pro klávesové zkratky
Bohužel, žádnou takovou utilitu neznám ani jsem neslyšel.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


stř 12.1.2011, 10:16
Profil

Registrován: 01/2011
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Utilita pro klávesové zkratky
Tak se nadá nic dělat, ale před novou instalaci XP jsem si displej zhasínal klávesou nad Tabulátorem. Jestli na to někdy příjdu, dám vědět. Zatím díky.


stř 12.1.2011, 10:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu