Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Upgrade SSD disku v Eee :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:26



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 180 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Další
 Upgrade SSD disku v Eee 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 18
Bydliště: Praha/Prešov
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Podla tychto obrazkov by mal byt vymenitelny aj mensi SSD disk.
http://www.bit-tech.net/hardware/2008/06/17/inside-the-eeepc-901-investigating-atom/2

Na tomto obrazku je pekne vydiet celu maticnu dosku - v lavo dole je zasunuty SSD 4GB.
http://images.bit-tech.net/content_images/2008/06/inside-the-eeepc-901-investigating-atom/pcb2.jpg

Ak mate ine poznatky, tak nevahajte a napiste. Hlavne ak ste osobne nieco nafotili :)

_________________
EeePC 901 black 2GB Ram +WinXP & Slax (SSD 4+8GB)
+16GB SDHC Adata class6 +4GB USB Key OCZ Turbo +Nokia GPRS/Edge


stř 10.9.2008, 10:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Vymenil som 8GB SSD za 32GB SSD, zobral som pomalsi, ale lacnejsi MLC typ z ebay. Zasielka dosla v poriadku, za necele dva tyzdne. Novy disk je rychlejsi ako povodny, zhruba na rovnakej urovni ako interny 4GB. Skoda ze sa nepredavaju aj mensie interne disky.


ned 21.9.2008, 10:13
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 4
Bydliště: Štúrovo / Bratislava
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Včera som tiež vymenil 8 GB disk za rovnaký 32 GB z ebayu. Pocity mám z neho rovnaké.
Ćo si urobil s 8 GB diskom? Je ho možné predať bez toho, aby som mal problémy pri reklamácii celého EEE? Za koľko by sa tak mohol predať?


stř 24.9.2008, 20:20
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Netuším, nechal som si ho. 701 sa ním asi rozšíriť nedá a novšie typy majú taký istý alebo väčší. Jedine, že by sa časom niekomu pokazil.


stř 24.9.2008, 20:31
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Tak dneska sem si taky objednal 32GB disk. Zajak dlouho ti přiše? Platil co CLO?


čtv 25.9.2008, 16:00
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
nejlepsi je se domluvit ,aby napsali ze je to GIFT .. to pak clo neplatis

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


čtv 25.9.2008, 16:13
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 18
Bydliště: Praha/Prešov
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
S ohladom na predchadzajuce relevantne prispevky mam otazku. Existuje upgrade mensieho z dvojice SSD diskov, resp. chysta nejaky vyrobca nieco namiesto 4GB SSD pre eeePC 901? Oba SSD maju rovnake rozhranie, akurat systemovy ma mensie rozmery aby sa vosiel. Videli/poculi ste o niecom?

_________________
EeePC 901 black 2GB Ram +WinXP & Slax (SSD 4+8GB)
+16GB SDHC Adata class6 +4GB USB Key OCZ Turbo +Nokia GPRS/Edge


čtv 25.9.2008, 16:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Zdravím všechny
tak jsem z irska dostal nový disk SSD 32GB.K mému překvapení HW výměna bez problémů :o .Ale co se neděje:
Bios ho poznal a zařadil
W XP Home v originálu ho ale nevidí.
Ve správci zařízení je vidět ale je na něm značka Jednosměrná ulice (z druhé strany) :o a je vyznačen černě.Když na něj klepnu tak se dostanu jen do nápovědy ale přiřadit ho nejde,zformátovat ho nejde prostě vše při klepnutím pravou myší je vybílené :? .Můžete mi někdo poradit co s tím.
Myslel jsem, že je to jako když v jiném PC přidám nebo vyměním disk.Asi 901ka není PC či co?


pát 26.9.2008, 15:27
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
901 je normalne PC, samozrejme.

Nemal som s tym diskom problem. Ale treba pamatat, ze na povodnom disku D: boli tiez nejake subory. Tie som pred vymenou vyzalohoval na pamatovu kartu, nie jednotlivo, ale ako cely oddiel, mam na taketo ucely bootovatelny flash disk. Potom som vymenil disk, urobil obnovu a zvacsil oddiel aby zabral celych 32 GB. Az potom som pustil XP.

Mozno niekedy prehodim poradie diskov v BIOSe a nainstalujem XP kompletne znova a na vacsi SSD, ale zatial nebol cas.


pát 26.9.2008, 18:55
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Díky za radu.Večer vyzkouším.Je správná moje doměnka, že by tutéž službu udělala obnova celé 901? Stejně po počátečních euforických pokusech po tom volá... *52*


pát 26.9.2008, 19:09
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 180 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu