Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Upgrade SSD disku v Eee :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:26



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 180 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další
 Upgrade SSD disku v Eee 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
No pokud se toho nekdo ujme tak klidne, protoze moje cestina a sloh zaka 3. tridy neni vhodna pro web :). Fotky sice stoji za ... (byla uz tma), ale pouzit se snad daji.


úte 02.2.2010, 13:57
Profil

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Ahojte.
Myslite, ze by sa dal pouzit aj tento ?
http://www.alza.sk/runcore-32gb-pata-mi ... 134857.htm
je tam vystup na USB


stř 24.2.2010, 10:14
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Nekde jsem cetl ze nekomu ten konektor na USB prekazel ...


sob 27.2.2010, 21:20
Profil

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
stejne je to IDE rozhranie a nie SATA - takze mam smolu


pon 01.3.2010, 10:33
Profil

Registrován: 03/2010
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
http://aukro.cz/item947268938_ssd_32gb_ ... s_eee.html


pát 05.3.2010, 21:01
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
V popisu aukce je napsano, ze to neni SATA. Na obrazku je videt, ze disk je zrejme pro nejake Eee (pro jake nevim). Takze pripadni zajemci, pozor na to, co do toho vase brouka bude pasovat :-)


Naposledy upravil Admin dne čtv 11.3.2010, 10:22, celkově upraveno 1

Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)



čtv 11.3.2010, 0:27
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
zdar lidicky potrebuju pomoct, uz sem uplne bezradnej, koupil sem si runcore ssd 32gb, upgradoval sem bios na nejaktualnesji, naklonoval sem si systemovej disk na ten novej, a kdyz ho vymenim za ten 8gb (to je ten vespod) tak to ne a ne nabehnout, uz sem ztoho uplne na palici...
MOC MOC PROSIM O POMOC


pát 12.3.2010, 19:37
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
uz si to poriesil?

totiz novy runcore sa mi prihlasil ako PRIMARY SLAVE, a stary 4GB ako secondary master, a ked mas nastavene bootovanie z 4gb tak ti to mozno zmrzne lebo nenajde subory ktore potreboval z D disku stareho lebo tento disk sa pripoji s inymi pismenami :( vacsinou, ja som to poriesil takto:

rozdelil som novy runcore na 2 particie, 4gb disk som prklonoval na prvu, 8gb disk na druhu, restart

system nabehol pri nastaveni bootovania z runcore ale nenaslo povodne D: ale celkovo sa to kaslalo lebo podla ID disku pripojil 4gb (povodne C ako D)

tak som z registrov zmazal vsetky polozky z MountedDevices

restart

a potom uz to nabehlo

ale stale nesedeli pismena jednotiek, ale postupne som ich menil v Computer Managment (nastastie C: bolo spravne prva particia Runcoru)

a nakoniec win ide bez problemov, aj ked po dvoch dnoch prestal fungovat uplne stary 4gb ssd neviem preco, ale nevadi odpojil som ho v biose, a aj som dal disable na secondary IDE, a win BEZI AKO BLESK - BOMBAAAA

bez reinstall

akurat ma stve BIOS, lebo je nejnovsi ale pri bootovani zahlasi ze nema ziadny MASTER disk! caka na F1 a potom kludne nabootuje z Runcoru Slave

tak dokelu s tou hlaskou - neviete ako ju vypnut?


úte 06.4.2010, 9:20
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 74
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
Mam tento isty problem! Akonahle zapojim novy RunCore 32GB SATA, systemovy 4GB prestane fungovať. Bios ho sice hlasi ale miesto miena mu vypisuje rozne skomoleniny. Rozne partition managery ho tiež vidia ale celkovo pristup nan je uplne zablokovany. Vyskusal som rozne Bios, vsetko mozne aj nemozne ale nic nepomaha :(

_________________
EeePC 901 Ubuntu 10.04 Netbook Remix


stř 21.4.2010, 8:30
Profil ICQ

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Upgrade SSD disku v Eee
sak ho uz nepouzivaj a je klud :)

ja som ho aj v biose odpojil, jedina nevyhoda je, ze pri boote hlasi blbu hlasku ze nema master HDD a po stlaceni F1 nabootuje (runcore je ako slave)

mozno este dat na ten stary HDD bootloader ktory automaticky nabootuje z runcoru ale to som este neskusal, v windowse som pre istotu vypol primarny ide aby sa uz ani nepokusal s nim pracovat


čtv 22.4.2010, 10:17
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 180 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu