Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Upgrade RAM 1015PN (vyřešeno) :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 14:20



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Upgrade RAM 1015PN (vyřešeno) 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Upgrade RAM 1015PN (vyřešeno)
Ahoj, pokud by někdo měl zájem rozšířit své EEE 1015PN o 2GB modul, pak mohu po vyzkoušení všech dostupných RAM modulů (nefunkčních) v CZ online obchodech doporučit následující variantu:

SODIMM Crucial, 2GB, DDR3, 1333MHz, CL9, pro NTB (kódové označení : CT25664BC1339)!

Odzkoušeno a funguje perfektně!


čtv 09.12.2010, 15:52
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: Upgrade RAM 1015PN (vyřešeno)
ine RAMky fakt nefunguju? mam ten ntb a chcem upgradovat RAM v blizkej buducnosti

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


stř 23.3.2011, 18:40
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: Upgrade RAM 1015PN (vyřešeno)
docital som sa na eeeuser ze funguju SINGLE RANK pamete cize take co maju 4 chipy na kazdej strane

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


čtv 24.3.2011, 21:44
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: Upgrade RAM 1015PN (vyřešeno)
tu crucial z 1. postu u nas na slovensku nemozem v ziadnom obchode naist ;( nenajde sa nejaky cech ktory by mi ju kupil a nasledne preposlal?

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


čtv 28.4.2011, 14:17
Profil

Registrován: 07/2011
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Upgrade RAM 1015PN (vyřešeno)
Přidám se taky k těm co přidali RAMku do EEE 1015PN z 1GB na 2GB. Koupil jsem RAMku:

2048MB SO-DIMM DDR3 1066MHz Kingston

Ti co jsou z Prahy tak můžu doporučit osobně ramku v MIRONETU,

link: http://www.mironet.cz/2048mb-sodimm-ddr ... +dp118184/

Pamět mám osazenou a šlape jak má.

Můžu vřele doporučit.


čtv 14.7.2011, 21:43
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2011
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Upgrade RAM 1015PN (vyřešeno)
tak mě upgrade na 2048MB SO-DIMM DDR3 1066MHz Kingston zatím nefunguje, pc nenabootuje..

_________________
Sheiiiiit


pát 29.7.2011, 17:30
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu