Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Upgrade na 2GB - problém :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 14:33



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Upgrade na 2GB - problém 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Upgrade na 2GB - problém
Ahoj, mám eee1000H, provedl jsem výměnu paměti na 2GB (zcela snadno bez použítí násilí ) po zapnutí svítí pouze stavové diody napájení a baterie, ale počítač se nerozběhne.Poradí mi někdo co stím?
Byla chyba že při výměně paměti jsem neměl vyjmutou baterii?
Díky za pomoc.

_________________
vlajanu


pon 23.2.2009, 22:00
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Upgrade na 2GB - problém
vlajanu: no tu baterku si mel vyndat urcite. Zkus to rozebrat, vratit puvodni moduly RAM a potom dat baterku a zapnout.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 23.2.2009, 22:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Upgrade na 2GB - problém
No,nevím,nevím.Je lepší asi dát baterku ven,nicméně určitě i éčko má záložní baterii pro BIOS,takže tam to nic moc neřeší.Spíše,co jsi tam dal za modul? Typ,frekvenci...,je funkční?Ten modul myslím.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 23.2.2009, 22:35
Profil

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Upgrade na 2GB - problém
Ta paměť je KVR667 2GB 5300 200 pin, ta by měla být v pořádku, jenže ten stav je stejný i po vrácení původní 1GB paměti :(

_________________
vlajanu


pon 23.2.2009, 23:15
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Upgrade na 2GB - problém
Nechci sýčkovat, ale vypadá to, že se ti to asi povedlo vyzkratovat. Právě proto se má vyndávat baterka :(

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 24.2.2009, 0:20
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Upgrade na 2GB - problém
vůbec není pravda, že by se měla vyndávat baterie, to je totální nesmysl! jedná se pravděpodobně o nějakou hw chybu.


stř 25.2.2009, 13:56
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Upgrade na 2GB - problém
daneczek: No, mozna lze rozsireni pameti provest i bez vyjmuti baterky, ale kdyz lezu do PC, tak ho take odpojim od site a nenecham do desky tect proud. Totez se u notebooku resi vyjmutim baterky, protoze nikdy nevis, jak to vyrobce oprasil a kam az ti ta stava tece.
Nejsem odbornik na slovo vzaty ani se za nej nehodlam vydavat, ale vyjmuti baterky je prvni vec, kterou udelam, kdyz do toho lezu. To je takova obecna zasada.


stř 25.2.2009, 14:31
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Upgrade na 2GB - problém
daneczek: obavam se, ze nemas pravdu. Schvalne jsem zkouknul servisni navod na muj starsi notebook a pise se to tam jasne:

Citace:
NOTICE: To help prevent damage to the system board, remove the main battery (see Before Working Inside Your Computer) before working inside the computer.

K nahlednuti zde:
:arrow: http://support.dell.com/support/edocs/s ... m#wp999869

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 25.2.2009, 19:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Upgrade na 2GB - problém
Díky za názory, no moc jste mě nepotěšili:(
Nenapadá vás ještě něco pokud jde o ten stav po zapnutí svítí jen diody napájení a baterie, monitor nesvítí a eeečko nejde vypnout !
Je to na odeslání do (záruční) opravy?
Díky za radu.

vlajanu

_________________
vlajanu


stř 25.2.2009, 21:20
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Upgrade na 2GB - problém
Co ten malý resetovací čudlík naspodu notebooku? Zkoušels? Ale to asi není to pravé ořechové.Vzpomínám si,jak jsem měnil moduly na svém Compaq Evo n400c.Taky jsem nasadil nový modul-nejelo,dal jsem zpět původní-nejelo.Jediné co jelo,tak litry potu po mém čele.Pak jsem to nějak ještě asi dvakrát na střídačku nasadil a nakonec se to rozjelo s novým kusem.Neumím si to vysvětlit,ale tak to bylo.
Tak u stolního PC v podobných problémech pomohlo odpojit elektřinu,vyjmout záložní baterii z boardu a resetnout BIOS,ale vyjmi u notebooku záložní baterku,že.Bez rozdělání... asi ne.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 25.2.2009, 21:57
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu