Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Touch screen :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20.1.2017, 3:34



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Touch screen 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Touch screen
pokud je cena teda 1200 tak dobry no jen kde to sehnat :?

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


čtv 05.6.2008, 8:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Touch screen
No... kdyby ste to nekdo chtel objednat, ja bych se k vam pridal ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 05.6.2008, 9:20
Profil ICQ

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Touch screen
Pokud bude cena 1200, tak do toho jdu take ;-)


pát 06.6.2008, 10:50
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Touch screen
Tak jsem se rozhod asi si to objednam vemu asi 2 kusy navic tak budou k mani. *2*


ned 08.6.2008, 13:01
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Touch screen
odkud?? A kde budes obednavat?

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


ned 08.6.2008, 13:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Touch screen
Objednam to z ebay u nas jsem na to nikde nenasel.Nebo vi nedko kde t objednat?


ned 08.6.2008, 13:17
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Touch screen
super, tak ja bych jeden bral dyby si chtel se ho zbavit ;) nemam ucet s placenim pres internet, takze by mi to bodlo... Jsem asi trosku zpatecnickej... *3005*

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


ned 08.6.2008, 20:47
Profil ICQ

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Touch screen
tak to bych taky bral, pokud ti zbyde, tak se hlásím.


pon 09.6.2008, 6:16
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Touch screen
OK tak vazny zajemce at necha na pm sve tel. cislo abychom se domluvily.Dnes vecer objednavam na 100 procent.


pon 09.6.2008, 15:17
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu