Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Taktování GMA :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.10.2017, 14:00



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Taktování GMA 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Taktování GMA
Zdravím, narazil jsem na zajímavou utilitku - GMA booster, mělo by to taktovat grafiku v eee. Právě to testuji, udělám nějaké rozdílové testy v 3d marku.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


sob 14.11.2009, 3:16
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Taktování GMA
Mno.... nevim, jsem z toho trošku paf :-)

Konfig.
EEE 901 black
2Gb Kingston RAM
Intel Atom N270 @1680mhz

GMA na 250mhz - 2974 průměrný výkon 3dmark 01
GMA na 400mhz - 2740 průměrný výkon 3dmark 01

je to výsledek 3 měření.
Přičemž nejlepší výsledek byl při 250mhz gma - 3240 bodů.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


sob 14.11.2009, 3:51
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Taktování GMA
Strejdo,o tomhle je tady minimálně jedno vlákno,kde se to řešilo.Na spoustě strojků jede GMA 950 implicitně na plný ceres,tedy na 400MHz,aspoň tedy mě ano.Takže třeba konkrétně pro mě má tento program význam spíše opačný-tedy podtaktovat a tím získat cennou energii z baterky.Ale programy pro napájení má v sobě jak Vista,tak W7.Snad v XPčkách...

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 14.11.2009, 9:58
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Taktování GMA
Tak to se omlouvám, nějak sem to přehlídl...

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


sob 14.11.2009, 14:33
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu