Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Tablet Eken M001 - Android :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 21.10.2017, 8:39



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 128 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
 Tablet Eken M001 - Android 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
Barsekr: ja rozhodne souhlasim. Nicmene myslim si, ze nikomu nebrani si vzit nekolik 3 MB fotek a vyzkouset si rychlost zobrazovani na stavajicich pocitacich. Opravdu by me zajimalo, kolik lidi ma stejne "rozbite" pocitace jako ja *40*.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 10.11.2010, 17:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
S474N: Och je, ty si teda kousek. Nevím sice o čem tu meleš ale já se původně ptal na zkušenosti a na to zda koupit či nekoupit M001. Čekal sem co kdo poradí. Ty jsi poradil to co si vykoukal z videa, ostatní poradili z vlastní zkušenosti což má pro mě větší hodnotu a ty se stím evidentně nemůžeš smířit. Jediné co přemiláš stále dokola je to že plynulost prohlížení fotek nelze docílit ani na nejlepších PC.
Tato diskuse je už pár stran úplně o ničem a divím se adminovi že už ji dávno nezavřel.

Barsekr:Již jsem psal že se těším na tvé hodnotné postřehy.

S474N:Právě jsem vyzkoušel prohlížení fotek a je plynulé, takže jsem rád, že stejně "rozbité" Pc nemám. ;-) Ale nechci šťourat, bo očekávám další pokračování diskuse na téma "plynulost prohlížení fotek v PC" :-D


stř 10.11.2010, 22:09
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
Ticho tady bude.Satane,ten strejda netvrdi,ze to za ty 2k koupi.On chtel poradit.A ty strejdo,trosku ucty,prosim,diky.Satan uz tady za tu dobu sve registrace poradil a pomohl ohromne spouste lidi,kteri jsme mu za to vdecni.Tento server je krapet o jinych strojich nez je cinsky tablet,toz se tu kurna nehadajme.A nikdo tady nic zamykat nebude,nebo se od toho tretiho strejdy nic nedozvime.A ticho uz......furt nejake fotky,fotky.. ze me dneska blbe hori kotel,to je vam jedno,ze?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 10.11.2010, 22:26
Profil

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
petrulin1:Ok, máš pravdu. Satan možná pomohl a poradil zpoustu lidem, ale mě argumentem že něco viděl na videu prostě nepřesvědčí a stále dokola píši že má pro mě větší hodnotu názor člověka který tento přístroj držel v ruce.


stř 10.11.2010, 22:33
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
proste_ja: ja primarne argumentoval tim pozadavkem, ze je nesmyslny z duvodu velmi nizkeho vykonu, nikoliv videem. Takze tu neplet pate pres devate.

petrulin1: mohl bych te poprosit, zdali bys to prohlizeni fotek o velikosti 3-5MB vyzkousel na pocitacich ve tve domacnosti? *88* Dik

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 10.11.2010, 23:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
S474N: OK, tak už jdi raději spát .... a neřešme tu kraviny. ;-)


stř 10.11.2010, 23:38
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
petrulin1 píše:
Na tom tabletu ti ty fotky plynule nepudou.


Cituji sám sebe,Satane.A o pár příspěvkůl zpět říkám to samé.Já nemusím nic zkoušet.Já s Tebou souhlasím.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 11.11.2010, 7:23
Profil

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
petrulin1: Máš pravdu že jsi to psal a já ti zato před pár příspěvky děkoval... S474Novi ale nejde už pár stránek této diskuse o tablet M001 ale o vlastní PC/NTB a o plynulost prohlížení fotek na jeho strojích. Takže to jak psal, aby si vyzkoušel plynulost otevírání fotek, tak tím myslel v PC/NTB a ne v tabletu.
S474N je možná kvalitní přispěvovatel do diskusí ale v této diskusi z něho krom nesmyslů a urážek nic jiného nejde.
No prostě se opět diskuse zvrhla úplně mimo mísu a je naprosto vo ho**u.


čtv 11.11.2010, 8:22
Profil

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
petrulin1: Ještě bych se s dovolením vrátil o pár stránek zpět, kde tato diskuse měla ještě úroveň ;-)...
Psal jsi že ten M001 je k hovnu a že ruce pryč od všeho kde je CPU VIA. S těmito činskými shity je to asi těžké, ale co by takový použitelný činský tablet měl či neměl mít? Vím že je to asi teorie (v popisu produktu můžou být uplně jiné hodnoty, než budou v realu). Asi čím silnější CPU tím lépe, to samé asi s pamětí, ale co verze Androidu? Má to nějáký vliv? A jaká minimální kapacita baterie?
Dle tvého doporučení bych asi vzal něco z tohoto (ten první se mi líbí nejvíce):
http://aukro.cz/show_item.php?item=1312301340
http://aukro.cz/item1307481763_7_tablet ... _hdmi.html
http://aukro.cz/item1314760431_7_tablet ... d_2_0.html

Na druhou stranu pokud jsou to stejné sráče jako ten M001, tak je asi zbytečné dávat 2x tolik.
A JEŠTĚ JEDNOU PROSÍM DRŽME SE TEMATU, KRAVIN UŽ JSME NAPSALI VŠICHNI DOST *4*


čtv 11.11.2010, 9:16
Profil

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 12
Bydliště: Trebic
Příspěvek Re: Tablet Eken M001 - Android
Je pravda, ze urcite bude zalezet na nainstalovanem firmware. V zakladu vyrobce uvadi, ze je tam Android verze 1.6. Co jsem se ZATIM docetl, je ten fakt, ze tato verze je velice pomala co se tyce funkcnosti pristroje.Proto bych asi i ja doporucil upgrade na novejsi, nebo v jinem pripade na jiny operacni system. Je jich opravdu dost(tech variant) ktere se daji do tohoto pristroje nahrat. Jde o to met trpelivost a skouset. Ja jsem na to pripraven a sam jsem zvedavy jak to dopadne.Postrehy napisi. Osobne mne zajima jak na tom budou Win CE, ktere jsou pro tento pristroj upravene. Uvidime


čtv 11.11.2010, 9:26
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 128 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu