Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Swapovaci soubor ???? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.10.2017, 10:07



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Swapovaci soubor ???? 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Swapovaci soubor ????
dobry den mam dotaz pry kdyz se nastavy swapovaci soubor na min tak vam to uvolni pamet na disku C . kde toto nastaveni prosim najdu pry to zbytecne zabira 700 MB a pry stacvi aby to bylo nastaveny na 250 MB moc dekuji


úte 24.6.2008, 17:36
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Swapovaci soubor ????
Tento pocitac, prave tlacitko Vlastnosti, potom zalozka Upresnit, nasledne tlacitko NASTAVENI ve Vykon, potom zase zalozka Upresnit a dole ve Virtualni pamet tlacitko ZMENIT *4*.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 24.6.2008, 19:25
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Swapovaci soubor ????
tak jsem to udelal jak si rikal ale mam tam "nepouzivat strankovaci soubor" to je dobre? a kcenmu je vlastne ten swap dobrej?

A jeste mam jeden dotaz pokud jedu na baterku tak zatizeni pocitace je na minimum ale jakmile zapnu zdroj ze jedu na sit najednou me vytizeni pocitace (procesoru ) vyskoci na 80 procent je to normalni?

jinak moc dekuji


stř 25.6.2008, 0:16
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Swapovaci soubor ????
je to stránkovací soubor (swap) pro virtuální paměť, kam systém ukládá nepoužívanou ale obsazenou část RAM, aby bylo více místa pro používaná data. Jinak swap klidne nech pokud nepotrebujes misto. Setreni SSD disku je myslim blbost protoze kdyz zvazis ze pamet prezije 100 000 plnych prepisu tak to je 400 000 GB co pres to SSD musi projit. To ze ti pri baterii vytezuje system na 80% urcite normalni neni. Takze pres ctrl + alt + del koukni do spravce a podivej se co ti tak hodne vytezuje procak najdes to v procesech. *4*

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


stř 25.6.2008, 3:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu