Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 14:36



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 24
Bydliště: České Budějovice
Příspěvek Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
Mám takový problém. Nainstalovala jsem na EEE 701 Win XP Pro (původně Linux), který nepodporujou rozlišení 800x480. Není tedy problém nastavit místo toho rozlišení 800x600. ALE!! Kdykoli vypnu, restartuju nebo jen dám PC do režimu spánku, tak se nastavené rozlišení 800x600 změní zpět na 800x480. Už mě nebaví rozlišení 800x600 po každým zapnutí PC znovu a znovu nastavovat. A tak se chci zeptat: neznáte někdo nějakej způsob, jak v Eee PC TRVALE nastavit rozlišení 800x600? Předem díky za odpovědi. ;)


pát 01.8.2008, 20:49
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
A máš tam správný ovladač na grafiku ?

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 01.8.2008, 21:52
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
Asi už si to vyřešila, ale kdyby ne tak nainstaluj AsTray+do skupiny po stuštění. Jo a odinstaluj ten původní ePCTray. Ahoj.


pát 01.8.2008, 21:59
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 24
Bydliště: České Budějovice
Příspěvek Re: Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
Promiň, že mám takový blbý dotazy, ale jak mám EeePC Tray odinstalovat, když není ani v seznamu programů v "Přidat nebo odebrat programy"? Kde bych sehnala AsTray+ a jak ho pak přesunu do "Po spuštění"? ;) Uff.. to jsem si ani nemyslela, že jsem takováhle lama.. :D


pát 01.8.2008, 22:09
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 24
Bydliště: České Budějovice
Příspěvek Re: Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
MobyDick píše:
A máš tam správný ovladač na grafiku ?


Jak to poznám? ;)


pát 01.8.2008, 22:11
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
Anny001:Spravny ovladac nepoznas. Je udelan stejne jako origo, pouze je tam neco zmeneno. Takze ho musis stahnout, puvodni odinstelit a dat tam novy. Vse hledej na wiki.eeeuser.com , v diskuzi na forum.eeeuser.com . Na wiki sezenes i Astray+, dej to do hledani. Ja cerpam veskery rozum prave odtud, je tam toho moc a moc. Kdyz budes potrebovat, tak pres SZ at nezatloukame diskuzi.
Tyhle veci a plno dalsiho mam stazene, lze poslat i mailem.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


sob 02.8.2008, 9:22
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
u mna to bolo podobne z 1024x600 na 1024x768. Potom som na to prisiel, netreba nastavovat rozlisenie vo Win vlastnostiach obrazovky, ale specialnou klavesou c. 2 na to urcenou *69*


pon 04.8.2008, 22:20
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
Jak už tu psal borel. Stačí nainstalovat AsTray+. Jelikož ale po spuštění pořád nabíhá stará verze, ve start nabídce dej spustit, do řádku napiš msconfig a v záložce po spuštění odoznač staré AsTray. Bude nutné restartovat a po spuštění portvrdit že chceš novou konfiguraci zachovat. Pokud ti něco nepůjde napiš.


úte 05.8.2008, 19:05
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
Mno a kdyz budeme setrit mistem v sekci Po spusteni, tak se v adresari Program Files\Asus\EEEPcaspi puvodni As Tray.exe prejmenuje na As Tray old, Astray+ se sem okopiruje a jede to bez jakychkoli problemu. A kdyz budu chtit zpet, tak to nove smaznu, puvodni prejmenuju zpet a jsem zase na zacatku.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


úte 05.8.2008, 20:00
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 24
Bydliště: České Budějovice
Příspěvek Re: Stále se měnící rozlišení z 800x600 na 800x480
Řekla bych, že všechno řeší instalace SP3 ;)


pon 01.9.2008, 17:34
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu