Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 stahování na disk d :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 4:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 stahování na disk d 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2011
Příspěvky: 20
Příspěvek stahování na disk d
ahoj mám problém při stahování, na disku c mám 300 mb volného, potřebuji stahnout soubor o velikosti 350 mega na disk d, tam je místa dost, jenže internetové prohlížeče stahují soubor první na c, což se nestahne a pak je přesunují na d. Jde to nějak udělat aby stahovali přímo na d? Nějak nastavit temp složku na d? Děkuji


stř 14.12.2011, 23:41
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: stahování na disk d
Zkus jestli pomůže - Ovladací panely -> Výkon a údržba -> Systém -> Upřesnit -> Proměnné prostředí ->upravit umístění TEMP

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


čtv 15.12.2011, 11:29
Profil

Registrován: 11/2011
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: stahování na disk d
bohužel nepomohlo, ono si to asi stahuje do data aplikací nebo nevím kam


čtv 15.12.2011, 11:42
Profil

Registrován: 11/2011
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: stahování na disk d
ukládá to někam do dokumet a settings


čtv 15.12.2011, 11:51
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: stahování na disk d
Tak to teď upřímně nevím. Já si koupil pokaždé klasický velký harddisk, tak jsem toto řešit nemusel. Tak jedině konkrétní nastavení prohlížeče, jestli to umí. Temp soubory se taky ukládají do Doc&Settings. Něco je tady, ale jestli to pomůže nevím:

http://support.microsoft.com/kb/172949/cs

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


čtv 15.12.2011, 15:17
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: stahování na disk d
Já tedy nevím, ale mě se to vždy zeptá, kam chci soubor uložit a mohu přitom změnit i název. Eventuelně se to zeptá, zda chci soubor otevřít nebo uložit, a při uložit se to zase zeptá.
A je to stejné ve všech mých strojích. Taky u všech prohlížečů.


ned 18.12.2011, 22:43
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: stahování na disk d
krc: Jenže to mu funguje, jde mu o dočasné úložiště. Soubor se totiž stáhne na C: a poté se zkopíruje do destinace, jestli ho dobře chápu. A on na to nemá místo. Já taky nevím, mne Chrome kopíruje přímo, u Exploreru si nejsem jistý. Ještě ani neřek, co má za prohlížeč...

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


pon 19.12.2011, 12:12
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu